Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt be kellene vallanom a barátomnak?
Kérdés hogy mi lesz ha kiderül. Ha olyan a barátod, akkor elfogadja, nem is érdekli. Ha nem, akkor otthagy. De akkor jobb ha most hagy ott, mintha 5 év múlva gyerekkel. Az is rossz, ha évekig attól félsz, hogy majd emiatt hagy ott. Egy barátnőm prosti volt korábban, ő pár ilyen kapcsolati szenvedés tapasztalatából okulva úgy döntött, hogy ha új kapcsolata van, akkor viszonylag hamar elmondja, hogy ő prosti volt, az ürge dönthet. Durván 50-50% az igen-nemek aránya.
De nála egyszerűbb a helyzet, mert ő ezt nem tekinti bűnnek, ha a pasi sem, akkor nagyszerű, jól összeillenek. Te viszont elítéled amit tettél, a partnered viszont elfogadja, akkor van egy kis gondod: igencsak különbözőképppen gondolkodtok a világról, ami nem túl fényes jövőt jósol a kapcsolatotoknak. Gyakorlatilag utálni fogod a pasidat, mert neki nem gond elfogadni azt amit csináltál.
Tehát először magadban kellene tisztáznod a dolgod, hogy elfogadd magad. Márcsak azért is, mert ha akármilyen bűntudattal együtt mész egy kapcsolatba, az önmagában megrontja.
Van egy mondás:"Hallgatni arany".
Amiről nem tud,az nem fáj.
Nagy valószínűséggel el fog hagyni,vagy mert nem mondtad el az elején,vagy pedig azért mert ilyen voltál.
Hagyd a múltad,temesd el,fel a fejjel már érettebb vagy.
F.
Ezen nincs mit szépíteni, k rva voltál.
Én tudni akarnám, hogy új életet kezdhessek és ne vesztegessek el mégtöbb időt!
De lehet hogy a te pasidnak ezzel nem lesz problémája
Engem soha nem erdekelt a multja a baratnoimnek. Elitelem amit csinaltal, de a multban tetted. Az irasodbol az jon le, hogy tenyleg megbantad es rajottel erre. Igy a nezopontunk kozos.
Az szamit, hogy mellettem mikent viselkedsz. Tehat ha epp nincs a szakadek szelen a kapcsolatunk, akkor minden megy tovabb.
Nem is szoktam erdeklodni a nok multjarol, annyit kerek toluk, hogy ha valami olyan tortent, amivel szembe talalkozhatok, akkor azt emlitse meg, ne varatlanul egy idegentol kelljen megtudnom.
Itt sem a tudas a lenyeg, de nem szeretek hulyet csinalni magambol. Ha valamivel megvadoljak a paromat, akkor autonatikusan megvedem. Aztan ha megis kiderul, hogy nem hazudtak, akkor hulyen ereznem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!