Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt be kellene vallanom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt be kellene vallanom a barátomnak?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok,ő 32.Együtt vagyunk másfél éve. Úgy érzem megtaláltuk egymásban az igazit. A múltjáról szinte mindent elmesélt,én viszont korántsem. Amikor felnőtt lettem és elkezdtem az egyetemet,a szüleim bár támogattak,de gyakorlatilag annyiból nem tudtam megélni. Mindig kérnem kellett,adtak is,de utána mindig a fejemhez vágták. Nem ment a munka a tanulás mellett,pedig próbáltam. Kiidegeltem magam,mindenben a minimumra szorítkoztam,depressziós lettem. Egy ismerős férfi felajánlotta,hogy támogat szexért cserébe és belementem. Nem élveztem vele a dolgot,de újra élni kezdtem. Végre igényesebb lehettem a magam módján,nem luxusra kell gondolni. Ez aztán nem tartott sokáig,utolsó évben volt gyakorlatom,nem szorultam rá erre. Nagyon szégyenlem magam miatta. Utólag úgy éreztem már,hogy hiába kaptam az egyik oldalon,de teljesen kiüresedtem,elvesztettem magamat. Azóta kompenzálok,sokszor túlságosan is becsületes vagyok,de soha többet nem árulnám el a lelkiismeretemet. Most,hogy jó állásom van,sírni tudnék, hogy ilyen könnyen eladtam magam,mintha nem is én lettem volna. Igazából szégyenlem és nagyon nyomaszt,megvetem magamat. A barátommal eddig mindent megbeszélhettem,úgy érzem jól esne,ha kiönthetném neki a lelkemet,de félek,hogy megundorodna. Mit tegyek?
2017. okt. 8. 11:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar, akkor elmondod és vállalod a következményeket. Ezzel újra a tükörbe tudsz majd nézni, nem rágódsz többet ezen. Tény, hogy vagy elfogadja, vagy nem.
2017. okt. 8. 11:47
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ne mesélj neki ilyenekről. Sem a múltbéli partnerek mennyiségéről, sem pedig az esetleges megcsalásokról nem érdemes beszélni a párunknak mert minek? Csak negatív érzéssel töltené el.
2017. okt. 8. 11:49
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Es mi lesz veled, ha megint nehez helyzetbe kerulsz? Lab megint szetrak valami papinak, aztan ismet jon a sirankozas? Eloszor onmagaddal kellene szembenezni, hogy "igen, en ennyi vagyok, es kesz". Nem mastol varni a feloldozast.
2017. okt. 8. 11:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kellene, en rogton szakitanek a baratnommel ha ilyen derulne ki.
2017. okt. 8. 12:05
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés hogy mi lesz ha kiderül. Ha olyan a barátod, akkor elfogadja, nem is érdekli. Ha nem, akkor otthagy. De akkor jobb ha most hagy ott, mintha 5 év múlva gyerekkel. Az is rossz, ha évekig attól félsz, hogy majd emiatt hagy ott. Egy barátnőm prosti volt korábban, ő pár ilyen kapcsolati szenvedés tapasztalatából okulva úgy döntött, hogy ha új kapcsolata van, akkor viszonylag hamar elmondja, hogy ő prosti volt, az ürge dönthet. Durván 50-50% az igen-nemek aránya.

De nála egyszerűbb a helyzet, mert ő ezt nem tekinti bűnnek, ha a pasi sem, akkor nagyszerű, jól összeillenek. Te viszont elítéled amit tettél, a partnered viszont elfogadja, akkor van egy kis gondod: igencsak különbözőképppen gondolkodtok a világról, ami nem túl fényes jövőt jósol a kapcsolatotoknak. Gyakorlatilag utálni fogod a pasidat, mert neki nem gond elfogadni azt amit csináltál.

Tehát először magadban kellene tisztáznod a dolgod, hogy elfogadd magad. Márcsak azért is, mert ha akármilyen bűntudattal együtt mész egy kapcsolatba, az önmagában megrontja.

2017. okt. 8. 12:21
 6/15 anonim ***** válasza:
73%

Van egy mondás:"Hallgatni arany".

Amiről nem tud,az nem fáj.

Nagy valószínűséggel el fog hagyni,vagy mert nem mondtad el az elején,vagy pedig azért mert ilyen voltál.

Hagyd a múltad,temesd el,fel a fejjel már érettebb vagy.

F.

2017. okt. 8. 12:27
 7/15 anonim ***** válasza:
66%

Ezen nincs mit szépíteni, k rva voltál.

Én tudni akarnám, hogy új életet kezdhessek és ne vesztegessek el mégtöbb időt!

De lehet hogy a te pasidnak ezzel nem lesz problémája

2017. okt. 8. 12:34
 8/15 anonim válasza:
Van egy mondás. K*rvából lesz a legjobb feleség. Szóval esetedben még jól is elsülhet :-)
2017. okt. 8. 12:40
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Engem semennyire nem zavarba, csak az hogy neked rossz emlék. Nagyon sok lány kihasználja így a lehetőségeit. Viszont szerintem ne bánkódj emiattt, nem vagy ettől kevesebb.
2017. okt. 8. 13:35
 10/15 anonim ***** válasza:
80%

Engem soha nem erdekelt a multja a baratnoimnek. Elitelem amit csinaltal, de a multban tetted. Az irasodbol az jon le, hogy tenyleg megbantad es rajottel erre. Igy a nezopontunk kozos.

Az szamit, hogy mellettem mikent viselkedsz. Tehat ha epp nincs a szakadek szelen a kapcsolatunk, akkor minden megy tovabb.

Nem is szoktam erdeklodni a nok multjarol, annyit kerek toluk, hogy ha valami olyan tortent, amivel szembe talalkozhatok, akkor azt emlitse meg, ne varatlanul egy idegentol kelljen megtudnom.

Itt sem a tudas a lenyeg, de nem szeretek hulyet csinalni magambol. Ha valamivel megvadoljak a paromat, akkor autonatikusan megvedem. Aztan ha megis kiderul, hogy nem hazudtak, akkor hulyen ereznem magam.

2017. okt. 8. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!