Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kisajátítós vagyok, vagy jogos az elvárásom?
Hááát, ez szép kis felhozatal :-)
Szóval van olyan ember még a földön, akinek nem az a fontos, hogy minden pillanatban nyomkodja a mobilját non stop :-)
De attól még rendes ember és tud vonzódni élőben, tud szeretni élőben, tud gondolni a másikra és ezt élőszóban elmeséli telefonban élőszóban.
Engem megőrjít ha egy csaj egész nap tolja az üziket minden ismert helyről és öt perc múlva meg elkezd vádaskodni és követelőzni.
És mondd csak: mi a túróst tiszteljen rajtad bárki is pár találkozócska után?
Mit bizonyítottál az alatt a néhány óra alatt, ami miatt tőled hanyat kellene esni?
"Ilyen után nemis szoktam többet beszélni az illetővel..."
Ez meg ugye... - ha nem üzensz neki egy uccsót, hogy "akkor hagyjuk a dolgot egymással" - hótt egyszerűen prosztóság.
#22 hogy lehet ennyire kiforgatni a dolgot? Nem azt mondtam, hogy 5 percenként írni kell, nem 15 éves tinike vagyok, hogy egész nap a chaten lógjak. Általában csak reggel és este vagyok én is elérhető, mert képzeld el, nekem is vannak más dolgaim és utálok is pötyögni. Viszont most nem 5 percről volt szó, úgyhogy ne sarkítsd ki a dolgot. Ráadasul, ha írni nem volt kedve, fel is hívhatott volna...
#23 én minden emberhez tisztelettel állok már az ismerkedés elején is. Ha nem tudok valakit tisztelni, mert mondjuk egy bunkó, akkor nemis megyek el vele még második randira sem. Hogy lehetne úgy kapcsolat egy ismerkedésből, hogy nem vagy tisztelettudó a másikkal? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!