Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kisajátítós vagyok, vagy jogos az elvárásom?
Én nem haragszom, de tény, hogy nem releváns a válaszod.
A másik embernek is van élete, amibe te nem látsz bele. Lehet, hogy összejöttek neki a dolgok, elfoglalt vagy fáradt vagy a töke kivan vagy akármi. Vagy lehet, h nem tudtad még annyira meggyőzni, h biztos te kellesz neki, és most vacillál. Vagy akármi más - nem vagy a helyében, nem tudhatod.
Egyik esetben sem az az értelmes megoldás, h felhúzod az orrodat, mint valami dáma, és besértődsz, mint egy kisóvodás.
Ha akarsz valamit a másiktól, és azt látod, h valami ismeretlen okból mintha apadt volna a lelkesedése, akkor a te feladatod belerakni azt a pluszt, hogy pótold az ő részéről kieső részt. Az ismerkedés már csak ilyen kétszereplős haladás a remélt közös cél felé.
Szóval nem, nem jogos, hanem dedós.
Az nem egy alanyi jogon járó dolog, h a másik töretlen lelkesedéssel folytassa az ismerkedést velünk és csak velünk. Az király, ha ez zökkenőmentesen összejön magától, de amikor nem, akkor sincs jogod vagy alapod besértődni - ha akarsz valamit, akkor tegyél érte, ha meg nem teszel, akkor nem is akartál igazán.
Miért, te egyből eldöntöd, h mit akarsz a másiktól? Vagy te is elvárod azt, h a másik győzzön meg arról, h igenis ő kell neked?
Gondolom az utóbbi. Akkor ha te is elvárod, h ő meggyőzzön téged, akkor te mégis milyen alapon várod el alanyi jogon, h ő is rögtön eldöntse magában, h te kellesz neki?
Csak mert te őkegyelmességed már eldöntötted?
Arról nem is beszélve, h fingod nincs arról, h épp mi van vele, épp miért nem keres. Simán lehet, h valami összejött neki, és benned még annyi értelem vagy érzelmi intelligencia sincs, h ennek akár a lehetőségét megfontold.
Lehet, h pl. a melójában történt valami, ami eléggé megviselte ahhoz, h most rád ne jusson energiája. Lehet, h a magánéletében, családjában. A lènyeg, h fingod nincs, h mi lehet az oka, és irdatlan gáz, h fel sem merül benned az, hogy bakker talán érdemes lenne megtudni, mert a másik is önálló ember, önálló élettel, ami nem csak körülötted forog.
Szélsőséges példa, de biztosan meg tudod cáfolni, h mondjuk nem beteg az édesanyja?
Mert ha még ennyit se tudsz, akkor meg mégis honnan veszed magadnak a bátorságot, h még neked álljon feljebb anélkül, h bármit tudnál róla?
Inkább az a szánalmas, amikor elvileg felnőtt nők ilyen szinten állnak: egó meg követelőzés az van ezerrel, minimális belegondolás meg érzelmi intelligencia az meg nuku.
#14 totál hülyeségeket írsz. Egyrészt, ha valami baj történt, akkor azt csak elmodod annak, akivel alakul a kapcsolatod...legalább annyit mondhatna, hogy "bocsi, hogy nem jelentkezek/jelentkeztem, de ez meg ez történt...". Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Ha napokig nem mondasz semmit, azzal totál kétségek közt hagyod a partnert és jogosan gondolhatom, hogy talán már nem érdeklem.
A másik pedig, hogy én nem várom el, hogy "meggyőzzön" bármiről is. Mi ez, valami állásinterjú? :D Csak adja önmagát, és mutasson érdeklődést. Ennyi, a többi alakul magától, ha szimpatikus, ismerkedek vele, ha nem, akkor meg felesleges is erőlködni.
"#14 totál hülyeségeket írsz. Egyrészt, ha valami baj történt, akkor azt csak elmodod annak, akivel alakul a kapcsolatod...legalább annyit mondhatna, hogy "bocsi, hogy nem jelentkezek/jelentkeztem, de ez meg ez történt...". Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Ha napokig nem mondasz semmit, azzal totál kétségek közt hagyod a partnert és jogosan gondolhatom, hogy talán már nem érdeklem. "
Összefoglalva: nem, még azt az extrém esetet se tudod kizárni, h az anyja megbetegedett.
És nem, továbbra sincs annyi gerinc meg természtes intelligencia benned, h ezen bakker elgondolkodj.
Mi az, h néma gyereknek az anyja se érti a szavát? Kije vagy te mégis, h veled ossza meg, ha valami történt vele?
A barátnője? Nem, az max szerettél volna lenni.
Csak egy csaj, akivel ismerkedett.
Következő nagyon egyszerű kérdés: amikor a sràc nem válaszolt, akkor vajon
- előbb küldtél-e egy normális érdeklődő levelet, h mi történt vele, pl. "szia, mintha megszakadtunk volna. Történt valami baj az offline életben, vagy csak szimplán ez az ismerkedés alakult így. Ha az előbbi és komoly, akkor teljesen megértem, h most nem én vagyok az elsődleges prioritás, de egy gyors visszajelzésnek örülnék, hogy mi a helyzet."
- vagy inkább felhúztad az orrodat, és rögtön rásütötted, h ez a .... is biztos ....
Na vajon melyik volt?
-----
"A másik pedig, hogy én nem várom el, hogy "meggyőzzön" bármiről is. Mi ez, valami állásinterjú? :D Csak adja önmagát, és mutasson érdeklődést. Ennyi, a többi alakul magától, ha szimpatikus, ismerkedek vele, ha nem, akkor meg felesleges is erőlködni."
Most komolyan a szóhasználatba próbálsz belecsimpaszkodni, h elmaszatold az egyenes választ?
Vagy szerinted ez most tènyleg az volt?
Felőlem akkor nevezzük a dolgot "annak a pontnak, amikor a kialakuló szimpàtia elérte azt a szintet, h magadban eldöntötted, h a másik nem csak egy potenciális jelölt, hanem te ettől az embertől komolyan szeretnél valamit, komolyan szeretnéd vele megpróbálni a dolgot".
Így már megfelel? Vagy fogalmazzuk át még jobban, mielőtt érdemben válaszolnál a kérdésemre?
Szóval nálad ez a pont azonnal elérkezik? Vagy a másikat előbb fokozatosan megismerve jutsz el idáig?
Felteszem utóbbi.
A kérdés továbbra is áll: milyen alapon várod el, h mikor te eljutsz erre a pontra, addigra a másik is eljusson ide?
Miért állsz a társkereséshez úgy, mintha ez neked alanyi mogon jàrna, és amikor nem így van, azt miért veszed degradálónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!