Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha egy lány nem épp lányos ételeket enne főként?
A csecsemőket hordják vízalatti lubickolásra.
Mindenki egyen amit szeret.
Ezeket csak azért mondják férfias kajáknak, mert nagyon hizlalóak. És ha tényleg mindennap eszed, az meglátszik az alakodon. Férfinak szabad hízni, nőnek nem.
Ha egy cuki vékony lány mondja, hogy szereti a pörköltet, eldurran a farka, aki hallja. Ha egy zsírdisznó lány mondja, kiröhögik.
Csak nem fogják fel, hogy ok-okozat.
Én úgy vagyok vele, hogy megemésztem, szeretem az ízét, a fogazatom is olyan. Nálam is vannak attól függetlenül etikai okok. Nem pazarlok. Szőröstül-bőröstül megeszem az állatot, ha már "ő az életével fizetett". Egyébként a húsban jelen van minden aminosav egy csomagban, növényekből meg valamelyik mindig hiányzik, így ügyesebben kell kombinálni őket, kb ennyi a különbség. Egy lány aki homo sapiens szintén mindenevő, szereti, miért ne ehetne húsos erősebb kajákat ? Aki meg veszi a fáradtságot, hogy elkészíti magának a kaját és nem a feldolgozott/lefinomított/helytakarékos (ezért igen csalóka) makrókat tömi, az elhízni sem fog, mert eyszerűen nem tud annyit enni belőle. Pl 1000g krumplit (690 kcal) nehezebb megenni, mint 177g kristálycukrot (690 kcal). Emellett, ha te termeled a hozzávalókat, végképp nem kell aggódni az elhízás miatt. :)
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!