Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha egy lány nem épp lányos ételeket enne főként?
" etikai okok"
Jaaaaaj neee, ugye nem a "szegíny állatokat megesszük jaj jaj" dolog ez az etikai ok? :D Tojást, sajtot, tejet se egyél, mert azok is állattól erednek.
Sőt, növényt se nagyon, mert azok is élőlények. Viszont a finom szintetikus ételek jók lesznek, annak tényleg semmi köze bármihez ami él.
"Normálisan"... Írtózom ettől a kifejezéstől, a vége mindig valami tipikus "átlagnép szerint elvárt normális" viselkedésforma ami a létező legunalmasabb és legátlagosabb. Én bevallom, otthon szeretem kiengedni a húsevő énem, jó érzés, hogy úgy ehetek ahogy szeretnék. Aztán vendégségben marad a (háttérben Bach zenéjével) jódlizó nevetésekkel megtoldott spanyol etikett.
Szükségtelen, mivel mégha meg is győznél akkor sem mondanék le a húsevés örömeiről. Finom a zöldség is, de a hús is.
De ez így elég, ha ilyen dolgok vannak benned, egyedül a roppant álszent "de aranyos a nyuszika gonosz emberek megeszik, fúj"-szerű álláspont ami zavaró.
Mondjuk én már a másik "brutális" véglet vagyok, mert ettem már cápát, kengurut, békát, de ha nem lenne törvényellenes a macska, kutya, ló, zebra stb. húst is megkóstolnám.
Emberhúsnál etikai problémák vannak, de érdekes elképzelni vajon milyen íze lehet.
"Igen? Sok hús kell az erőkifejtéshez?"
Velem keverted össze a másik 75%-ost, és én azt írtam, FEHÉRJE és SZÉNHIDRÁT kell az erőkifejtéshez. Nem azt, hogy hús.
Ezt hívják üldözési mániának.
Ugyan a biosz nem ment túl jól, de aki a babos dolgot írta, attól kérdezném, hogy talán orvosira járt e? Le merném fogadni, hogy sem a zsiráf sem az orrszarvú emésztése és tápanyagfelhasználása nem hasonlít a miénkre.
Számomra olyan abszurd az érved, mintha azt mondanád, hogy minden csecsemőt nyomjunk a víz alá, mert egy idő után kinő a kopoltyújuk, mint a békáknak, hisz nekik is azért van, mert életük első szakaszában sokat vannak víz alatt.
"Együnk babot, a rinocérosz is a zöldségtől erős és a zsiráf is attól nőtt nagyra"
Én a magamrészéről mindenevő vagyok, a fogazatom is ilyen, szerintem nem véletlen olyan a testünk, amilyen.
Nem épp lányos ételek? Könyörgöm, legalább a jó kajákat ne csoportosítsuk már nemek szerint.
Valamiért úgy érzem, hogy a nők még a tipikus hétköznapi ételek (mint például csirkepörkölt nokedlivel, erős paprikával, uborkasalátával, pacalpörkölt borsosan főtt krumplival, csemegeuborkával, spenótfőzelék főtt virslivel, tükörtojással, meg a halászlé, meg a babgulyás stb.) fogyasztását is cikinek tartják. Menjetek ti a tudjátok hova... Mekibe. Ott a helyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!