Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna, ha egy lány nem épp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha egy lány nem épp lányos ételeket enne főként?

Figyelt kérdés
2017. okt. 7. 18:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
88%
Én is néha szégyellem elmondani, ha kérdezi valaki, hogy a kedvenc kajám a hurka csalamádéval és gulyás leves...helyette azt mondom h spagetti, mert a tészta lányosabb kaja.😂
2017. okt. 7. 19:53
 32/64 anonim ***** válasza:
50%
Engem nem zavarna, de akkor ő is fogadja el, hogy én vega vagyok.
2017. okt. 7. 19:59
 33/64 anonim ***** válasza:
83%
Én imádnálak! Rendes ember ilyeneket eszik, nem paleonyúltápot meg teljes kiőrlésű ápdét salátát.
2017. okt. 7. 20:00
 34/64 anonim ***** válasza:
#32 te mi miatt lettél vega?
2017. okt. 7. 20:09
 35/64 anonim ***** válasza:
#34: egészségügyi és etikai okok. Miért?
2017. okt. 7. 20:12
 36/64 anonim ***** válasza:

"nem véletlenül férfias kaják: rengeteg kalória van bennük, ami a fizikai melóhoz kell"

Csakhogy ezekben rengeteg a zsír. Fehérje meg szénhidrát kell az erőkifejtéshez. Plusz ma már irodában is dolgoznak férfiak.

Nem mondom, én is szeretem a zsírt, csak hülyeség az indokod.

2017. okt. 7. 20:21
 37/64 anonim ***** válasza:
17%

Igen? Sok hús kell az erőkifejtéshez? Kérdezd meg az afrikai elefántokat, zsíráfokat, rinocéroszokat, a világ legerősebb állatait, hogy fogyasztanak-e húst? :) Na ugye, hogy buta érv ez a húsevéses dolog. Elárulom, hogy 100 g babban 4-5x annyi magnézium, kálcium, fehérje van, mint 100 g húsban, ráadásul 7-ed annyi az előállítási/megtermelési költsége és többek között 10 dkg tiszta hús nyeréséhez az állatnak 1400 L vizet meg kell innia, míg 10 dkg bab termeléséhez 104 L vízre van szükség. Mi a húsevés, ha nem pazarlás a köbön?

Ha azt a termőföldet, amit állatok takarmányozása miatt kell használni, gabonafélék és más zöldségek termesztésére használnák, 9 milliárd ember étkeztetését meg lehetne oldani. Ehelyett éhínség uralkodik a bolygó jó részén, a húsfogyasztásnak köszönhetően. Kérem a húsevőket, meséljenek még nekem az érveikről. :D

2017. okt. 7. 20:26
 38/64 anonim ***** válasza:
84%

10dkg pacal kalóriatartalma 168kcal

10dkg puffasztott rizs kalóriatartalma 365kcal

A belsőségek cseppet sem halálosak, ha elkészítésüknél csínján bánunk a zsiradékkal, viszont remek és olcsó vitamin és fehérjeforrások.

2017. okt. 7. 20:26
 39/64 anonim ***** válasza:
66%

"Lányos ételek"? Vicces az, hogy a családomban pont egy férfi az aki csak az általad "lányos"-nak titulált ételeket eszi meg, pacal-köröm-pörkölt-halászlé stb. dolgokat még sosem láttam enni.

De elég fura, hogy szerinted az ételek szeretete nemhez kötött. Én inkább gazdagsági ételeket látok és vannak a kényesek és a "ragadozók". A kényes az aki még a csirkecombot is késsel-villával, de azt se jó ízzel, mert csak a filé. Aztán van a másik banda akiknek komoly önfegyelem kell az étteremben, hogy ne ropogtassák a csontokat (én is ide tartozom).

2017. okt. 7. 20:27
 40/64 anonim ***** válasza:
Es a ket banda kozott vannak a normalisan etkezo emberek, ugye? :D
2017. okt. 7. 20:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!