Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosnak vagy teltnek? KÉP
Tehát amikor egy lányon nincs felesleg, de a melle nagy (70-75D-E):
Légyszi, ne olyan válaszokat, hogy "szilikonnak" meg "photoshopnak". Tudom, hogy a képeken nyilván arról van szó, de én most azokra gondolok, akik természetesen néznek ki hasonlóan.
170cm-es magassághoz hány kg lehet?
Nem teltek, és a mellük sem nagy, csak push up melltartó van rajtuk.
A telt ott kezdődik, hogy plus size modellek.
Az első még messze van a D-től,inkább C kosárral,de ilyen alkathoz ez is nagynak számít.Inkább normál testalkatnak mondanám,aránylag nagy cicikkel.
Másodiknak a D kosár talán meg van,de az E szerintem még nincs.Őt is hasonlóan definiálnám,mint az elsőt.
"Az ex barátnőm 165 cm 60 kg H kosárral. Sehol nem lehet rá fürdőruhát venni, mert vagy a bugyi nagy vagy a kosár kicsi."
Ilyenkor az ember kettő darab hóttugyanolyan fürdőruhát vesz: egyet a sejhajára megfelelő méretűt, egyet meg a csöcsére.
Oszt' problem solved.
"Az ex barátnőm 165 cm 60 kg H kosárral. Sehol nem lehet rá fürdőruhát venni, mert vagy a bugyi nagy vagy a kosár kicsi."
Ilyenkor az ember kettő darab hóttugyanolyan fürdőruhát vesz: egyet a sejhajára megfelelő méretűt, egyet meg a csöcsére.
Oszt' problem solved.
Egyébként mindkettő csaj gizda. (Kábé csak a "műanyag" miatt látszanak egyáltalán nőnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!