Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok számotokra milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok számotokra milyen férfi számít átlagosnak?

Figyelt kérdés
Ismert emberek közül is írhattok valakit, de akár képet is linkelhettek. Arra a 10/5-ös fiúra vagyok kíváncsi akit egy társaságban talán észre sem vesztek és lehet hozzá pozícionálni magad felfelé vagy lefelé azon a bizonyos 10es skálán.

2017. máj. 4. 23:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Kinézetre gondolok elsősorban.
2017. máj. 4. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
28%

Én férfi vagyok, de szerintem tudom a választ.

Az a férfi az átlagos nekik, akivel szívesen barátkoznak, de soha nem feküdnének le vele és nem tudnának belé szerelmesek lenni.

2017. máj. 5. 00:52
 3/6 anonim ***** válasza:
16%
Az számít nekik átlagosnak, aki a legjobban kinéző 10%-nak az alsó felébe tartozik.
2017. máj. 5. 07:35
 4/6 Költőnő? ***** válasza:
Seth Rogan sztem pl átlagos.
2017. máj. 5. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Most átlagost úgy értsük, hogy a mi rangsorunkban átlagos, vagy szerintünk objektíven? Mert pl. nekem az ilyen Calvin Klein-modellek, izmos latinos-mediterrán pasasok nem jönnek be személyesen nekem, de közben látom, hogy objektíven szépek, jóképűek. Közben meg más által átlagosnak vagy az alattinak tartott pasas meg tetszik. Pl. Channing Tatum egyáltalán nem tetszik nekem, Seth Rogen meg igen (még a túlsúlyosabb korszakából is). Pedig utóbbi tényleg kb. a kirakatembere lehetne annak, amit mások átlagosnak tartanak, ha híres emberek közül kellene válogatni.

Vagy ha mondjuk olyat kéne mondanom, aki szerintem átlagos, és nekem nem jön be sztárok közül, az pl. Adam Sandler.

2017. máj. 5. 09:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyjából egyetértek seth-el és adam-mel kapcsolatban is bár lehet hogy sethnek inkább 6-ost adnék de így is átlagos. Viszont abban igaza van az előttem szólnak hogy ezek nagyrészt szubjektív válaszok lesznek. Én egy magyar színészt hoztam mert rajta nem igen dolgozik sminkesek hada így "átlagosabb valódibb" [link] nekem ő olyan aki mellett lazán elsétálnék.
2017. máj. 5. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!