Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlagosnak vagy teltnek? KÉP

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosnak vagy teltnek? KÉP

Figyelt kérdés

Tehát amikor egy lányon nincs felesleg, de a melle nagy (70-75D-E):

[link]

[link]

Légyszi, ne olyan válaszokat, hogy "szilikonnak" meg "photoshopnak". Tudom, hogy a képeken nyilván arról van szó, de én most azokra gondolok, akik természetesen néznek ki hasonlóan.

170cm-es magassághoz hány kg lehet?

2017. okt. 6. 10:25
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
nevezek-e ezt a testalkatot (maradt ki fent)
2017. okt. 6. 10:28
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Testkepzavarban szenvedsz?
2017. okt. 6. 10:30
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
ez hogy a francba lehet telt????????
2017. okt. 6. 10:34
 4/20 anonim ***** válasza:
48%
a kérdésed nem igazán átlátható én 166cm vagyok és 70 kg és úgy gondolom a 65kg lenne az ideális mert van egy kicsi fölösleg a csípőmön és a hasamon de van derekam fenekem és 85D -s melltartot hordok és még nem volt aki csúnyát mondott volna mert van egy kis fölösleg rajtam sőt. azt hiszem a 170-hez is egy olyan 65kg az ideális de mindenkinek más tetszik. Vékony nagymellű ismerősöm van kettő is és ettől sokkal nagyobb mellük van de nem örülnek neki mindkettőnek volt baja a gerincével és állandóan fáj a hátuk persze a pasiknak nagyon tetszik de ők (az egyik 26 a másik lány 31 éves) nem tartják előnynek
2017. okt. 6. 10:35
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
az ilyen testalkatot normálnak nevezném extralégzsákokkal :D
2017. okt. 6. 10:41
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Már hogy lennének ezek a lányok teltek...? xD

Monjuk a mellük sem olyan giganagy ám, C kosarasak lehetnek.

2017. okt. 6. 10:47
 7/20 anonim ***** válasza:

Az én ízlésemnek kicsit vékonyak, a mellek sem nagyok. Az ex barátnőm 165 cm 60 kg H kosárral. Sehol nem lehet rá fürdőruhát venni, mert vagy a bugyi nagy vagy a kosár kicsi.

A te 170 cm-hez 65 kg lenne a tuti persze ha nagy a mellméreted és izmos vagy akkor 70 is elmegy.

2017. okt. 6. 11:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Ezek a lányok abszolút nem teltek...
2017. okt. 6. 11:14
 9/20 anonim ***** válasza:

mellben sem mondanám teltnek. Biztos, h ez 75 és D kosár? O.o

testalkatra meg főleg nem telt.

A kettő mind vékony testalkat.

2017. okt. 6. 11:30
 10/20 anonim ***** válasza:
Huh, itt vannak problémák. Ők max a töltött káposztámtól lennének teltek, de ott is csak a következő sza****g
2017. okt. 6. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!