Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják sokan, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan, hogy ne ítélj a külső alapján, ha?

Figyelt kérdés

Ha valaki eleve el akarja kerülni a sztereotípiákat, akkor nem fog úgy öltözni, hogy rá lehessen húzni egyet.

Pl azokról a férfiakról, akik drága luxusautóval járnak, vagyont érő ruhákban, és jobban adnak a külsejükre, mint némelyik nő, senki nem fogja azt gondolni, hogy nyilván egy szerény jófiúról van szó, akinek nem a plasztik cicák tetszenek.

Ugyanígy egy márkajelzésekbe öltözött, minden pontján szilikonoztatott, viaszbaba szerűre sminkelt lányról sem fogjuk azt gondolni, hogy valami szerény, délutánonként otthon szépirodalmat olvasgató, introvertált, visszahúzódó nő lehet, és nem egy nagyvilági bulizós.

Ha 10-ből 9-szer ami úgy néz ki, az az is, az ember már automatikusan ítél, ameddig az illetőről a megnyilvánulásai alapján be nem bizonyosodik az ellenkezője.

A kérdést az ihlette, hogy nem egyszer fordult elő, hogy szürke átlag nő létemre nem egyszer szólított meg a fenti férfi kategória, és nem, nem tudtam elképzelni, hogy komolyan érdeklem, nem dugni akar és én voltam a legközelebb/nem poénból csinálja/nem fogadásból csinálja

2017. okt. 5. 15:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
Hiába pontoztok le, aki a saját külsejére sok energiát fordít, annak nem csak a saját megjelenése fontos, hanem a másik emberben is ezt fogja keresni. Egyébként az igényesség nem egyenlő a divatossággal. Én is igényes vagyok, és mindent megteszek annak érdekében, hogy ne öltözködjek divatosan, mert nem akarok beállni a robotok közé a sorba. Csak azért mondom, mert itt valaki kiforgatta a szavaimat. Bár mindig kiforgatjátok, szóval hozzászoktam.
2017. okt. 5. 15:56
 12/13 anonim ***** válasza:
A szerelem (vagy akár szimpla tetszés/szimpátia) nem a társadalmi osztályon múlik.
2017. okt. 5. 16:03
 13/13 anonim ***** válasza:
10# Mindenki elvarja, hogy igenyes legyen a parja de en pl a markas ruhaim ellenere a paromtol nem varom ezt, o pl rockbandak merchandise poloit hordja altalaban, bar a tobbi ruhajat plazaban veszi. De oszinten szolva amig nem nez ki rohejesen a masik, nem igenytelen, addig nem erdekel, mi mennyibe kerul rajta. Illik a stilusahoz az, ahogy kinez, az igenyesseg nem feltetlenul Hilfigernel kezdodik, attol meg, mert en ugy itelem, hogy sajat magamon az tetszik. Nyilvan nem zavarna, ha o is felnottesebben oltozkodne, de oszinten szolva nem mulik rajta semmi. Maximum megneznek az utcan, hogy mit keresnek ezek egyutt.
2017. okt. 5. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!