Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy ne ítélj a külső alapján, ha?
Ha valaki eleve el akarja kerülni a sztereotípiákat, akkor nem fog úgy öltözni, hogy rá lehessen húzni egyet.
Pl azokról a férfiakról, akik drága luxusautóval járnak, vagyont érő ruhákban, és jobban adnak a külsejükre, mint némelyik nő, senki nem fogja azt gondolni, hogy nyilván egy szerény jófiúról van szó, akinek nem a plasztik cicák tetszenek.
Ugyanígy egy márkajelzésekbe öltözött, minden pontján szilikonoztatott, viaszbaba szerűre sminkelt lányról sem fogjuk azt gondolni, hogy valami szerény, délutánonként otthon szépirodalmat olvasgató, introvertált, visszahúzódó nő lehet, és nem egy nagyvilági bulizós.
Ha 10-ből 9-szer ami úgy néz ki, az az is, az ember már automatikusan ítél, ameddig az illetőről a megnyilvánulásai alapján be nem bizonyosodik az ellenkezője.
A kérdést az ihlette, hogy nem egyszer fordult elő, hogy szürke átlag nő létemre nem egyszer szólított meg a fenti férfi kategória, és nem, nem tudtam elképzelni, hogy komolyan érdeklem, nem dugni akar és én voltam a legközelebb/nem poénból csinálja/nem fogadásból csinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!