Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb férfinek miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfinek miért a sötét hajú, sötét szemű nők az ideálja?

Figyelt kérdés

Ha megkérdezik itt a fórumon (de az életben is ezt tapasztalom) akkor a legtöbben a sötét hajú sötét szemű nőket tartják ideálisnak, se túl fehér, se túl kreol bőrrel.

Ezután következnek a sötét hajú, de kék szemű nők, majd a vörösek (itt szemszín szinte mindegy), csak a legvégén a szőkék.

Az összes férfiismerősöm közül egyedül a jelenlegi párom mondta, hogy neki a természetes szőkék tetszettek mindigis kék vagy zöld szemmel. Ennek ellenére én vagyok az első szőke barátnője.

Mindigis népszerű voltam, a hajszínem ellenére is, sőt, páran meg is mondták, alapból a barnákat szeretik, de nekem szép a hajszínem, világos mivolta ellenére.

Amugy ilyesmi árnyalatú a hajam (nyáron világosabb vmivel), szóval nem az a platinaszőke azért:

[link]

2017. okt. 5. 13:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

4:

Tényleg rossz a példád nagyon.

Írhattál volna valami normálisabbat, pl hogy a nők szemében is ugyanúgy van hajszín ami jobban bejön a férfiakon, mint ami kevésbé.

2017. okt. 5. 13:49
 12/13 anonim ***** válasza:
52%

Én is ezt olvasom itt a legtöbb helyen, én szőkésbarna hajú, kék szemű vagyok, vékony, formás, nagyon sok pasinak bejövök. Szerintem ez huszadrangú szempont, ha amúgy jó alakod van és szép arcod, akkor senkit nem érdekel, hogy szőke vagy vagy fekete.

Amúgy én pasikban is a szőkéket favorizálom, szintén kék vagy zöld szemekkel, mert ilyen gyerekeket is szeretnék majd, az én szememben az északi vonások mindig sokkal különlegesebbek, "tisztábbak" voltak, mint a déliek. A sötét hajú, sötétebb bőrű, latinos emberek soha nem vonzottak, annak ellenére, hogy ők vannak "macsónak" tituálva.

21N

2017. okt. 5. 13:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Számomra is meglepő, de tényleg sokan a barna/sötétbarna haj+ barna esetleg kék szemű nőket tartják vonzónak.

Én is sötétbarna haj+barna szemű vagyok, de én sem tartom a saját típusomat olyan hűhának. Mégis észrevettem, hogy sok férfinek az bejön. ( Ahogy a szőke is sokaknak)

N

2017. okt. 5. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!