Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saavedro kérdése:
Ismeretlennel moziba?
Figyelt kérdés
Egy netes aszexuális csoportból rám írt egy nő egy-két szót váltottunk és kérdezte, nem megyünk-e moziba...nem tudom miért, de nagyon megijedtem. Nem kamu profil, vannak képei, bemutatkozás, de mégiscsak ismeretlen. Én pécsi vagyok, ő nagykanizsai. Szerintetek mi a legrosszabb ami történhet? Mit NE csináljak? Ki ismerkedett már netről (élőben)?2017. okt. 5. 11:12
11/22 opened paradise válasza:
Első randit én is mindig moziba szerveztem. Ha nem jönnénk össze,akkor is láttam egy filmet,a film idő,ami felold és plusz egy téma.
Gondolom van kint képed és szimpi vagy neki. Szerintem nyugodtan menj el.
12/22 anonim válasza:
második randin voltam már moziban
a pasi és a film is gáz volt
pedig elsőre nem volt gáz a pasi
szerintem alapvetően nem randira való a mozi, mert nem ismered meg a másikat
13/22 anonim válasza:
Kb annyit jelent, menni akar moziba ès nincs kivel, te szimpatikus vagy neki. Vagy arra gyúr ha kűlsőleg nem jösztök be egymásnak akkor is lesz valami jó a randiban. Aszex emberek nem is bújnak össze? Lehet sötétben bátrabb...lànyok szeretik, ha nagy erős pasihoz odabújhatnak ha fèlnek!
15/22 A kérdező kommentje:
A héten elmegyek a városba, ahol lakik. Viszont azt írta, hogy fél órára van az állomástól, közel lakik...erről mit gondoltok? (NEM magyarázok bele semmit, az érdekel, hogy TI mit gondoltok erről)
2017. okt. 17. 20:53
16/22 A kérdező kommentje:
(mármint hogy beenged a lakásába)
2017. okt. 17. 20:53
17/22 anonim válasza:
A mozi oké, a lakására azért még szerintem ne menj fel, ha friss az ismertség.
18/22 anonim válasza:
Lehet ki akar majd gyógyítani az aszexualitàsból.a lakàsán!
19/22 anonim válasza:
Lehet, hogy csak egy filmet szeretne megnézni és szeretné, hogy meghívd ingyen.
Moziban biztonságban vagy.
Miért is ne. Ő így ismerkedik van aki meg beszélgetős vacsora mellett.
20/22 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele telefonon és elmegyünk enni, aztán a többi gondolom eszkalálódik...viszont tényleg félek kicsit, mert felmegyünk a lakására és az sem gond neki, hogy ott aludjak. Tudom, hogy ez normális, és nincs vele gondom, csak kicsit ellenérzésem van. Vagy szokatlan nekem és nem tudom hova tenni ezt a dolgot. Ez most randi, vagy találkozó? Mindketten elsősorban ismerkedünk, nem társkeresés céljából találkozunk. Szóval nem tudom, mit NE csináljak/gondoljak.
2017. okt. 20. 04:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!