Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlennel moziba?
1. Neten, soha nem ismerkednék.
2. Pláne, nem mennék el senkivel (legyen az férfi vagy nő) egy-két szóváltás után, sehová.
3. Főleg, nem moziba mennék, mivel még beszélgetni sem tudsz, annak meg mi értelme?
4. De, szerencsére nem én vagyok ilyen helyzetben, ha te szeretnél elmenni, jó szórakozást! Maximum, lesz egy unalmas, vagy éppen jó estéd.
Ezt remélem a tinikategóriába szántad, felnőtt ember hogy lehet ennyire beszari? Különben is, mi értelme a neten cseverészni valakivel, ha eszed ágában sincs találkozni? A legrosszabb, ami történhet szvsz az, hogy nem tetszik a film, unatkozol a társaságában vagy nem jön el - ezek közül pedig egyik se valami tragédia.
Sok embert ismertem meg interneten (fórumokon stb, nem társkeresőn), csak azokból lett haverság-barátság, akikkel személyesen is találkoztunk. Sőt, mondok jobbat, évekig Couchsurfinggel utaztam, idegeneket szállásoltam az otthonomban, idegeneknél aludtam utazás közben és valahogy mégis itt vagyok, egy árva atrocitás nélkül.
Mit kell ettől beijedni?
Lehet hogy élvezni fogjátok egymás társaságát, jó lesz a film, még egy kávéra is beültök valahova, jót beszélgettek.
Mi lehet a legrosszabb? Hogy nem tudtok élőben olyan jól beszélgetni, de akkor film után elbúcsúztok és mentek haza.
Ennyi!
Én azért nem értem, hogy mi ebben az ijesztő, mert mehetsz akárkivel moziba, úgyis vadidegenek lesznek körülötted :D Én nagyon beszari vagyok, de a mozi pl pont olyan, hogy ha lenne egy fölösleges jegyem, simán megkérdezném az első szembejövőt, hogy lenne-e kedve hozzá.
Nem tökmindegy, hogy "Idegen 1", vagy 'Idegen 2" ül melletted csöndben egy sötét teremben, és nézi a vásznat ugyanúgy, mint te? :D
Én is pécsi vagyok :D
Amúgy Kérdező, én sosem szoktam belemenni, hogy egy első randit moziban tartsunk. Pont az lenne a célja a dolognak, hogy megismerjétek egymást.
Én a helyedben megkérném, hogy csináljunk mást.
Szerintem nem olyan rossz ötlet a mozi.
Legalább utána már lenne egy indító téma amiről lehet beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!