Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz mindenkit elvakít?
Elváltam, egyedül nevelem a kisfiam.A volt férjem megcsalt, 1 éven belül elvette a szeretőjét, nagy házat vettek, s most született gyerekük.2 éve van jó állása, mellette menő vállalkozása.
Mellette voltam, mikor munkanélküli volt, nagyobb betegségben is, most mikor fut a szekér, ő élni akart (pedig mellettem is eljárt haverokkal, sosem korlátoztam), lelépett egy nővel,aki meg is mondta, hogy végre egy pasi,aki megteremt neki mindent.A volt férjem nagyon csúnyán bánik velünk,legalább a gyerekét nézné.Kiderült, még anyagilag is átvert.
9-esnek!
Van rajtam néhány kiló felesleg, de nem hanyagoltam el magam.Most, hogy szült az új asszony, rosszabbul néz ki, mint én.(Nem az én véleményem.)Ebben a házasságban minden a volt férjemről szólt.Mellettem szerezte a második diplomáját,az elsőt is munka mellett.Nem az a körmölős fajta,minden vizsgája éppen megvolt.De nem is az a lényeg.Viszont nehéz gyerekkora volt, szigorúan fogták.De ez sem jogosítja fel arra, amit tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!