Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Semelyik keresztény lány sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semelyik keresztény lány sem szexel házasság előtt?

Figyelt kérdés
Van egy szimpatikus lány, aki tudomásom szerint elég vallásos családból való és ő is az. Én nem vagyok hívő. Érdemes belemenni egy kapcsolatba vagy szex házasság előtt kizárva (nincs nagy problémám a vallással, elviselném, de sajnos van pár elvakult "hülyeség" (már bocs))
2017. okt. 1. 23:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
Ha katolikus pap az apja, akkor nem kell aggódnod, nem lesz ott gond a szexszelb😀😀😀😀
2017. okt. 1. 23:52
 12/29 A kérdező kommentje:

8-as

persze, hogy tiszták a szándékaim, nem csak lefeküdni akarnék vele, de tudom, hogy nem tudnék irracionálisan sokat várni, mert szerintem a szex egy kapcsolat szerves része. Nem a fizikai vágy miatt mondom (de nyilván amiatt is), hanem szerintem az egy intim, spirituális élmény, ami fontos!

2017. okt. 1. 23:53
 13/29 anonim ***** válasza:

Hozzátenném még azt, hogy Tényleg sok keresztény válogat a tanítások között. Mert a keresztények inkább Istent követik és Jézust tisztaszívvel semmint az emberi kéz által kormányzott Egyházat.

Igazság szerint én katolikus vagyok, és az egyház az mondja ki, hogy EGY élet van és végén kiderül, hogy mennyország vagy pokol. De én ebben nem olyan formában hiszek, ahogy az egyház hirdeti. Egy élete van a lelkemnek, de sok testen (emberi léten) keresztül akár évezredek alatt fejlődöm odáig, hogy végül eljuthassak oda, ahova kell. Én így vallom az örök életet. Szerintem amikor EGY ÖRÖK ÉLETről beszélt Krisztus, akkor erre gondolt.

Ugyanígy átértelmezhető más szabály. Illetve az emberi gyarlóság mindenütt ott van. LEhet, hogy megkíván téged és lefekszik veled... ilyen egyszerű.

Továbbá hogyan lehet az, hogy az APJA PAP?? Katolikusok mindemellett?? Mert Görögkatolikusnál elhiszem.. vagy egyéb, de... igazi normális katolikus PAP(a) ?? Mi van? Miért nem értem?

Amúgy meg az, hogy jár misére rendszeresen... hát nem sokat jelent ez így leírva. Én is voltam ma, aztán mégis a nőkön jár az agyam és valszeg még azért fog is. Az ember gyarló. ez van.

2017. okt. 1. 23:54
 14/29 A kérdező kommentje:
Ja bocs, akkor nem katolikus?! Úgy emlékszem azt mondta, de akkor lehet nem...bocs enm avgyok otthon a témában semennyire...
2017. okt. 1. 23:55
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Evangélikus vagy református lesz az, katolikus papoknak nem lehet feleségük. :)

És így van, én is nagyon sok embert ismerek, aki templomba jár és nem tudom elképzelni róluk, hogy ne szexelnének. Ső,t azt se mondanád meg róluk, hogy templomba járók. Sok ilyen van, na meg olyan is.

2017. okt. 2. 00:22
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul tudja néhány válaszoló itt, lehet katolikus aa lány méghozzá görög katolikus, mert köztük előfotrdulhatnak olyan papok, akik házasok.

Kérdésedre válaszova, nem, van köztük oly, aki nem teljesen hívő, soe lehet tudni, szóval beszélgess vele, azt kiderül.

2017. okt. 2. 01:46
 17/29 anonim ***** válasza:
47%
Valóban, a görög katolikusoknál nem vágom hogy van. Mivel az ország nagyon nagy hányada és jómagam is római katolikus vagyok, így alapból arra asszociáltam.
2017. okt. 2. 01:56
 18/29 Bobi69 ***** válasza:
38%
Dehogynem, elmondanak néhány miatyánkot a gyónás útán és minden meg van bocsájtva... legalábbis ők így hiszik
2017. okt. 2. 03:30
 19/29 anonim ***** válasza:
23%
A bibliaba sehol nem irja ne szexelj hazassag elott, a 10 parancsolot is ertelmezni kellene, mielott hulyesegeket beszelsz es a katolikusok is szexelnek, nyilvan erkolcsosebbek mint egy olyan akinek nincs hite.
2017. okt. 2. 05:52
 20/29 anonim ***** válasza:
16%
Egyik ismeros vallasos suliba jart es k**ogatta a pap lanyat meg a tobbit is. Sajnaltam h nem odajartam :D
2017. okt. 2. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!