Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek tartós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek tartós párkapcsolata van/volt, és előtte eléggé vad volt?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt, hogy mondjuk 20 éves korára túl volt 10 vagy több pasin stb... Tehát csak szex, és mégis komoly párkapcsolata volt utána, vagy épp van?

Esetleg fiú, akinek a barátnője ilyen hírben állt?

Barátnőm szerint (én is lány vagyok), manapság ez nem számít, mert úgy sem találnak tisztességesebb lányt, akinek nincs piszok a múltjába,mit gondoltok?

2017. szept. 30. 21:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Lehet éppen 25 éves korodig voltál pár fiúval..."

Ha már egyszer ez egy anonim oldal, leírom: 21 vagyok és nagyjából ugyanennyi pasival is voltam :) Szóval, amikor azt mondtam, hogy kalandozós időszakom volt, azt akkor kőkemény úgy is kell érteni :D Ez nálam nagyjából másfél évig tartott, de egyszerűen már ráuntam, bulizni sem járok lassan fél éve, pedig azelőtt minden hétvégén voltam. Teljesen lényegtelen ez a szám, egyszer-egyszer mindenkire rátör a "bulizhatnék", ettől még nem szabad ítélkezni, nem ez tesz valakit jó vagy rossz emberré :)

2017. okt. 1. 16:38
 22/25 A kérdező kommentje:

aztaaa :o

Nem rossz emberré egyátalán nem tesz, de roppantul meghatározó, még nálam is nőként, nem véletlenül volt nagy szerencsém azzal, hogy a párom az enyém volt először. Persze , semmi kétség lehet 30 évesen már 2 kisgyerek anyukája leszel éppenséggel, de azért számomra ez durva dolog, főleg hogy pasik között megy a dobálózás, hogy kinek melyik volt meg, és ezekből pletyka is lehet akár.

2017. okt. 1. 16:49
 23/25 anonim ***** válasza:
Persze, de nyilván okosan csináltam, nem környékbeli pasikkal kalandoztam, így pletyka sem lett soha belőle. A jelenlegi párom tudja, hogy voltak kalandjaim, de nem kíváncsi a részletekre(én sem az övéire). Szóval ennyi, nálam az az időszak le is zárult és nem vagyok kevésbé hűséges :)
2017. okt. 1. 16:53
 24/25 anonim ***** válasza:
# 23/23 Miért ne lennél hűséges, még alig kezdted az életet:))
2017. okt. 1. 17:00
 25/25 A kérdező kommentje:
Na ha párod is van, akkor sok boldogságot!
2017. okt. 1. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!