Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló srácok! Ti kezdemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló srácok! Ti kezdeményeznétek olyan lánynál, akinek (tartós) párkapcsolata van?

Figyelt kérdés

Azért tettem zárójelbe a "tartós" kifejezést, mert nem tudom, kit mennyire befolyásolna. Jelent különbséget az, ha a lánynak több hónapja van komolynak mondható kapcsolata (még ha nem is működik tökéletesen), vagy csak pár hete ismerkedik, randizgat egy adott sráccal?

Szóval a kérdésem: egy foglalt lánynál bepróbálkoznátok?

Ha igen, hogyan, miért? Ha nem, miért nem?

2010. ápr. 27. 13:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

max szex.

járni biztos nem járnék vele, mivel ha az akkori párját ott hagyja, akkor engem is ott fog hagyni.

20F

2010. ápr. 27. 13:16
 2/11 Thurston ***** válasza:

"mivel ha az akkori párját ott hagyja, akkor engem is ott fog hagyni."

Ennek semmi értelme.

Ha valaki elhagyj a párját egy harmadik félért, akkor alapvetően nem jó a kapcsolatuk. És ennyi.

2010. ápr. 27. 13:18
 3/11 anonim ***** válasza:
de nem az a módja, hogy félrekúr.
2010. ápr. 27. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:
rám is rám mozdult egy pasi pedig tudta hogy van kapcsolatom!!És megis csaltam mert a pasim elhanyagol meg nem adta meg szex téren amire vágytam!és nekem ez volt a legelső megcsalásom meg egy éjszakás kalandom is!És ha most összejönnék avval a pasival nem csalnám meg mert nekem megadta azt a szeretetet és odafigyelést amit nem kapok meg mástól..szóval próbát megér és ez hülyeség hogy téged is megfog csalni!!Te jobb vagy ha elhagyja a pasiját..ENNYI
2010. ápr. 27. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Kezdeményezni biztos, hogy nem kezdeményeznék, mert olyan csaj után nem futok, akinek már van kapcsolata.

Ha meg Ő kezdeményez, akkor nem hinném, hogy amiatt elutasítom, mert párja van, de biztos, hogy csak annyira venném komolyan a dolgot, mint Ő...

20F

2010. ápr. 27. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem kezdeményeznék, ha tudnám, hogy van barátja - már csak abból a feltevésből kiindulva is, hogy ha van barátja (főleg, ha már huzamosabb ideje), akkor az nagy valószínűséggel azért van, mert jól érzi magát vele, tehát esélyem se lenne.

Ha valahonnan tudom is, hogy nem működik jól a kapcsolatuk, akkor se hiszem - egyrészt még mindig pofátlanságnak érezném bepróbálkozni, másrészt ilyen másodhegedűs szerepét se feltétlen akarnám eljátszani, hogy akkor most ott is vagyok, meg a barátja is. Csak a córesz.

Az egyetlen eset, ha a lány maga ad nagyon egyértelmű jelzéseket, hogy nem érzi jól magát a kapcsolatban, és kifelé tekingetne, mondjuk felém. Ekkor lehet, de itt is elég hamar döntés elé állítanám a leányzót, hogy akkor vagy velem próbálja meg komolyan, és dobja a barátját, vagy akkor megmaradunk max egy baráti/nagyon esetleg egy szexpartner szinten - de mivel ilyenhez még sose volt szerencsém, nem tudom őszintén megmondani, hogy ez utóbbihoz lenne-e gusztusom.

Olyat (legalábbis velem remélhetőleg) nem játszunk, hogy ott van azért tartalékban a barát, akivel picit sárga, picit keserű, de a mienk, és közben máshova járunk cseresznyézgetni.

2010. ápr. 27. 13:47
 7/11 A kérdező kommentje:

Direkt a fiúk hozzáállása érdekelt ebben a témában, szóval attól tekintsünk el, hogy "mi lenne, ha a lány lépne először." Ha egy lány kezdeményez, miközben kapcsolata van, akkor nem értem, miért nem szakít... "Jobb a biztos" alapon, és legalább ott van a kicsit sárga, kicsit keserű, mint ahogy az utolsó válaszadó írta? Ez szerintem szánalmas...

Épp az érdekel, hogy a fiúkat vajon mennyire gátolja a tényező, hogy a lány nem egyedülálló.

Most lehet sok körülmény, ami "könnyíti" a dolgot: a lány is nyitott, rossz a kapcsolata, elhanyagolja a párja, flörtölget, régóta ismerik egymást a fiúval, és ilyenek. De ettől még kérdés marad, hogy a fiú él -e, visszaél -e ezzel a helyzettel?

2010. ápr. 27. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Elöljáróban: Az a csaj foglalt, amelyiken fekszenek.

Komolyra fordítva: ha tényleg megtetszik egy csaj, nem foglalkoznék azzal, hogy van-e pasija vagy nincs. így sokkal nehezebb ugyan, de ha sikerül, annál jobban megbecsüli az ember. Anno az egyetemen volt egy csaj, akibe bele voltam bolondulva( meg a fél egyetem) és volt pasija. 2 és fél évig csaptam neki a szelet, mire sikerült elcsábítanom. csak két hónapig tartott, azóta nem beszélünk egymással. viszont a sráccal, akitől elszedtem, haverok lettünk, azóta ha arra járok, mindíg megiszunk egy sört. és szidjuk a csajt

2010. ápr. 27. 14:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok akkora tuskó, hogy tönkre tegyem más ember kapcsolatát. Az itt előttem szólók közül meg aki olyat írt, hogy nem érdekli van-e a lánynak barátja, neki kívánom hogy egyszer egy ilyenért agyalják meg rendesen. Ha az én barátnőmmel kezdene valaki így, nem sok jóra számíthatna utána.

üdv

2010. ápr. 29. 13:41
 10/11 anonim ***** válasza:
ha rámozdulsz és jo a kapcsolata akkor tuti nincs esélyed, de attól még örömmel fogja fogadni a bókokat. Ha esetleg rossz a kacsolat és csak megszokásból van vele akkor valami kis esélyed lehet de ez mind nő függő
2010. ápr. 29. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!