Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak elszörnyülködve az emberek, ha egy huszonéves lánynak/fiúnak még nem volt párkapcsolata?
Huszonéves fejjel nem hiszem, hogy naiv lenne. (Persze tudom, hogy vannak olyanok, akiknek 30 évesen is gyerekesen viselkednek.)
Mikor feltettem a kérdést, akkor egy hasonlót sem dobott ki a rendszer.
Ha a saját nemükhöz vonzódnának, akkor saját neművel lenne párkapcsolatuk (vagy akarnák a szexet, merugye azokra is ezt szokták mondani, akinek nem a dugáson jár az esze 7/24), szóval ezt a logikát sosem értettem.
Az emberek konformisták, és él bennük a csordaszellem. Sajnos.
Azért, mert az emberek ostobák és a többségük birkaként követi a nyájat. Itt a GYK-n a hozzászólók többsége azt hiszi, hogy minden ember fiatal kora haverok, buli, Fanta-ból áll, röhejesen könnyedén megy az ismerkedés, annyit szexel, amennyit nem szégyell, stb...
Közben az esetek jelentős részében ennek semmi valóságalapja nincs. Ha valaki előnytelen külsejű és/vagy szegény és/vagy önbizalomhiányos, zárkózott, nem társasági ember és a többi..., akkor pokoli kínokkal szembesóülhet, ha ismerkedni szeretne. a mai világ szerintem embertelen és undorító. Ha nyerő vagy, akkor valóban istencsászárként élhetsz. Ha viszont nem vagy az, akkor csak kínlódni fogsz és még a rosszindulatú megjegyzéseket is hallgathatod egész nap.
én 19 vagyok,még semmilyen kapcsolatom nem volt senkivel,és sajna a rokonok,barátok,testvérek...jönnek azzal,hogy na mi van robi van már csaj....én meg..nem,nem még nincs...erre ők csak nincs valami baj... csak nem bu.zi vagy?
ilyenkor annyira ideges tudok lenni rájuk....:-(
:@:@:@
OFF:
nem rég tettem fel 1 kérdést azzal kapcsolatban,hogy mit szóltok azokhoz a gyerekekhez akik 13-18 évesen vesztik el és vágnak bele a nagyvilágba...
jó pár válaszoló volt aki lehurrogott ezért.
válaszuk...ez így van jól és így van rendjén...tömören.
ez most komoly?
szánalom...:S:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!