Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek tartós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek tartós párkapcsolata van/volt, és előtte eléggé vad volt?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt, hogy mondjuk 20 éves korára túl volt 10 vagy több pasin stb... Tehát csak szex, és mégis komoly párkapcsolata volt utána, vagy épp van?

Esetleg fiú, akinek a barátnője ilyen hírben állt?

Barátnőm szerint (én is lány vagyok), manapság ez nem számít, mert úgy sem találnak tisztességesebb lányt, akinek nincs piszok a múltjába,mit gondoltok?

2017. szept. 30. 21:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Jajj, akkor én bocsi, tényleg. Én olvastam félre. :)
2017. szept. 30. 22:15
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Itt vagyok.

Szerintem te egy elmarAdott falubol jottel. Ezt Pestdn altalanosnak gondoljak. Sohase problema.

N

2017. szept. 30. 22:37
 13/25 A kérdező kommentje:

Fene tudja utolsó, lehet , hogy épp csak azok körében akiket ismersz, lehetséges, hogy más körökben épp úgy nem természetes.

Utolsó előtti: Semmi baj, csak egyből azt hittem rosszul írtam

2017. szept. 30. 22:39
 14/25 anonim ***** válasza:

A vér nem válik vízzé.

A #3 meg szépen le is írta, hogy igaz a mondás.

2017. szept. 30. 22:57
 15/25 A kérdező kommentje:
Igen, innentől szóba jöhet a megcsalás is persze.
2017. szept. 30. 23:03
 16/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyáltalán nem ettől függ, hogy meg leszel-e csalva...arra semmi garancia nincs. Ha ezzel a logikával én csak olyan pasival jönnék össze, akinek soha nem voltak kalandjai, akkor egyedül kéne megöregednem, mert ilyen gyakorlatilag nincs. Én az #1 válaszoló vagyok és ugyebár nekem is voltak kalandjaim, de a megcsalást mindig elítéltem és gerinctelen dolognak tartottam, már csak azért sem tenném, mert apumnak szeretője volt anyum mellett és hihetetlenül megvetettem érte. Ha van párom, de már más után vágyódok, akkor szakítok, nem csalom meg. Konzekvencia: voltak kalandjaim, de nem csalnék meg senkit. Akkor most én egy nem létező faj vagyok, mert a "vér nem válik vízzé"? :D
2017. okt. 1. 16:08
 17/25 A kérdező kommentje:

Utolsó: Na ez beszéd, tisztellek is érte.

De mondjuk nálad lehet más a szám is, lehet éppen 25 éves korodig voltál pár fiúval, de ők manapság már olyan furcsák, 10-en pár évesek, és közel 10 fiúval lefeküdtek már, hihetetlen.

2017. okt. 1. 16:09
 18/25 anonim ***** válasza:

" Ha ezzel a logikával én csak olyan pasival jönnék össze, akinek soha nem voltak kalandjai, akkor egyedül kéne megöregednem, mert ilyen gyakorlatilag nincs. "

Akkor én is nem létező faj vagyok? :D Itt vagyok 23 évesen és még csak csók se volt:D Koránt sem sírni szeretnék, csak azt mondom, hogy van ilyen. :) Eleve úgy állok hozzá, hogy semmi ilyet nem csinálok senkivel, amíg nem mutatok iránta komolyabb érdeklődést vagy vagyunk már kapcsolatban. Szóval vannak ilyenek, nem mondom, hogy minden második fiú ilyen, mert nem, de a senkinél több:D

2017. okt. 1. 16:24
 19/25 A kérdező kommentje:

Itt vagyok 23 évesen és még csak csók se volt:D '

Páromat is így ismertem meg, randin volt az első csók, azóta 8 hónapja együtt vagyunk, én voltam az első nő neki az ágyban is :). Szóval igen, van ilyen!

2017. okt. 1. 16:25
 20/25 A kérdező kommentje:
24 éves most, mikor megismertem még csak 23,5 volt.
2017. okt. 1. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!