Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tetszem egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszem egyetlen átlagos nőnek sem a badoon, ha elvileg jóképűnek meg helyesnek mondanak? Nem értem.

Figyelt kérdés
2017. szept. 30. 00:18
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

"3 és 12 vagyok. Ne érts félre, nem ítélkezni akartam, csupán megtudni, mi áll a kérdésed hátterében. De ezek szerint valóban rosszul tetted fel, mert csak azt szeretnéd kideríteni, hogy a badoo-val mi a gond. Megértem, ha élőben nehezebb az ismerkedés számodra, de akkor próbálj valami komolyabb társkereső oldalra regisztrálni.

Aztan azt is írod, hogy a kérdés kizárólag a külsőre irányult. Megmondanád mégis mit vártál a válaszolóktól így látatlanban? Szerintem jogos, hogy visszakérdezünk, mert nem úgy tűntél, mint aki tisztában van magával."

Nem akarok semmilyen társkeresőre regisztrálni, mert számomra ezek a dolgok túl erőltetettek... A spontán dolgokat szeretem, nem az izzadságtól bűzölgő erőlködést. Mert a társkeresős ismerkedés az. Pl itt gyk-n tök jól lehet ismerkedni. Számomra sokkal jobb platform, mint akármelyik társkereső. Előbb ismerhetek meg itt olyat lányt, akivel összepasszolunk, mint bárhol máshol. Ráadásul nem egy húspiac, az ember nem látja előre, hogy kivel áll le beszélgetni. Simán megkedvelheti egymást két ember külsőtől függetlenül.

Nem tudom, mit vártam. Nem akarlak becsapni, de talán egy lányt, aki rám ír, és elindul valami. Mit tudom én... Már annyira az agyamra ment a magány, hogy mindenféle baromságot kitalálok... Ez a kérdés is az, elismerem.

2017. szept. 30. 21:17
 22/24 anonim ***** válasza:
#19 vagyok. Na, csak kibújt a szög a zsákból, köszönöm, hogy beláttad és őszinte vagy. Szerintem nincs okod az elkeseredésre, most ilyen időszakot élsz meg, ebben kéne "jól élned" és felhasználni önmagad fejlődésére, nem a magány érzésében való elsüppedésre. A dolgok változnak, gyorsabban mint gondolnád! Hajrá
2017. szept. 30. 21:44
 23/24 anonim ***** válasza:

"Plusz az összes társkereső egy húspiac, az emberekben meg zéró eredetiség van."

Aki maga sem eredeti, miért vár eredetiséget másoktól?

2017. okt. 1. 00:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom mindenkinek megvan a párja valahol. Régen megfordultam társkeresőkön. Van az a tipikus "kaszt" férfiban és nőben is, aki az átlagnál magasabbra teszi a lécet, sosem fogok rájönni miért. Lufi agy, lufi bicepszekkel, némi jó genetika, apuci pénze és kb. itt ki is merült a pasas. Ugyanez a réteg megvan nőkből. Ők összetartoznak. Ha valakit kép alapján bekategorizáltam ebbe a rétegbe, akkor egyszerűen csak ignoráltam, avagy annyit válaszoltam, hogy nem őt keresem. Lehet, hogy ez a te problémád. A képeid alapján nem jó "kasztba" lőnek be.
2017. okt. 2. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!