Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tetszem egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszem egyetlen átlagos nőnek sem a badoon, ha elvileg jóképűnek meg helyesnek mondanak? Nem értem.

Figyelt kérdés
2017. szept. 30. 00:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
62%
Mert aki egót tuningolni van fenn, azt csak mások szavazata érdekli.
2017. szept. 30. 00:30
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Küldj képet
2017. szept. 30. 00:35
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Biztos előnytelen a profilképed. Amúgy nem értem, ha jóképűnek meg helyesnek mondanak, miert kell badoo?

TE milyennek ítéled a külsődet?

2017. szept. 30. 00:59
 4/24 anonim ***** válasza:
Mert ott csak a top 5%-kal foglalkoznak a lányok.
2017. szept. 30. 02:46
 5/24 anonim ***** válasza:
Igaza van az előzőnek, netes társkeresőn csak a top 5%-ot veszik férfiszámba. Élőben már a top 10%-ot is.
2017. szept. 30. 07:37
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem előnytelen a profil képem, mert az alapján mondják rám, hogy mennyire jóképű vagyok. Amúgy van önbizalmam és nem félek semmitől, de az élő ismerkedés nem az én kenyerem. Interneten sokkal jobban képes vagyok megismertetni magam és megismerni másokat.
2017. szept. 30. 07:42
 7/24 A kérdező kommentje:

Ebben van valami! De inkább azt mondám, hogy a top 1%-al.

2017. szept. 30. 07:43
 8/24 anonim ***** válasza:

Azért hallod van baj... Egyrészt badoon még az általad átlagosnak titulált csajok is tucatjával kapják az üzeneteket, lájkokat a pasiktól, másrészt ok, hogy itt sírsz, milyen rossz élet, de mi honnan tudjuk, te mit tettél az ismerkedésért? Belöksz nekik egy sablon sziát meg hogy jaj de szép/szimpi vagy, megismernélek-et? Mert az ilyenekkel a padlás, semmi eredeti nincs benne, egy vagy a napi 2 tucatból. Plusz az összes társkereső egy húspiac, az emberekben meg zéró eredetiség van. Eldumáltok, hogy ki mit dolgozik, milyen filmet, zenét szeret és ennyi, itt meghal a beszélgetés legtöbbször, szóval sokaknak nincs kedve ugyanezt 587585x lefolytatni...

Nem utolsó sorban lehet, ami neked a jóképű, az másnak a full átlagos.

2017. szept. 30. 09:04
 9/24 anonim ***** válasza:
Mert a fene megette az egészet, ha szerinted elég annyi, hogy jóképű vagy.
2017. szept. 30. 09:22
 10/24 A kérdező kommentje:
Nem úgy van, ahogy gondoljátok, de nem fogok magyarázkodni, főleg nem idegeneknek. :)
2017. szept. 30. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!