Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lehet úgy egy...

Szerintetek lehet úgy egy fiúnak barátnője, hogy egy lány se tartja helyesnek? A lányok járnak olyan fiúval, akit nem tartanak helyesnek?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert van barátnőm, de se ő se mások nem mondták még sosem, hogy helyes lennék, inkább rondának vagy átlagosnak neveztek már. Olyan rossz érzés, hogy egy lánynsek sem jövök be külsőre. A mostani barátnőm se egy szépség azt kell tudni, szerintem ő is csak azért jár velem, mert nem kaphat jó pasit.

2014. aug. 25. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Én simán járnék egy olyan sráccal akiről nem mondják hogy helyes. Engem szeressen, én szeressem őt, a többi pedig mások gondja nem a miénk.
2014. aug. 25. 18:04
 2/8 SullaFelix89 ***** válasza:
Irigylem az énképedet.
2014. aug. 25. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet,még szép barátnője is . . egy idő után már nem csak a külső számít:)Sok fiú van,akinek elsősorban nem a külseje fogott meg.
2014. aug. 25. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet. Nem kell helyesnek lenni. A legtöbb ember (fiúk, lányok is) átlagosak. Nekem egy férfi attól igazán vonzó, ha okos, művelt.

De volt olyan barátom is, akit én nagyon helyesnek láttam, a barátnőim szerint meg ronda volt, szóval ez a helyes, nem helyes is eléggé relatív.

2014. aug. 25. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel:)Engem nem érdekel annyira,hogy helyes-e vagy sem csak szeressük egymást:) amúgy hány éves vagy?
 6/8 Noblesse Oblige ***** válasza:

Szerintem te most épp kivetíted a komplexusaidat ak pacsolatodra... magyarán gondot keresel ott ahol nincs.

Engem speciel nem érdekel, hogy szépnek tartanak-e, ha van egy jól működő kapcsolatom amiben boldog vagyok.

Lehet én modell szépségű is, akkor is lesz nálam mindig szebb és jobb.

Nem kell olyan dolgokért balhézni amik nem fontosak... ha csak nem nárcisztikusságod akarod erősíteni.

7/8 anonim ***** válasza:
A szép az egy szubjektív fogalom. Mindenkinek mást jelent. Nem élnék azzal a közhellyel,hogy a belső szépségedért szeret. De tény az,ha egy fiú jó,kedves, és annak ellenére,hogy nincs fiatal Leonardo DiCaprio kinézete, lehet még egy nagyon megnyerő kisugárzása is. Minden fejben dől el. Számtalan pozitív tulajdonság létezik, és valószínűleg Te is soknak a birtokában állsz. Úgy gondolom,ha megtalálod az Igazit,akkor neki Te leszel a leghelyesebb.:) És ha valóban szeret,akkor nem hagyna ott,egy szépfiúért. Az ilyen típusú férfiak többnyire nagyon a tenyerükön hordozzák a kedvest, ez nagyon megnyerő.
 8/8 anonim ***** válasza:
Igyál inkább, az legalább meglátszik rajtad.
2014. szept. 25. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!