Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tetszem egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszem egyetlen átlagos nőnek sem a badoon, ha elvileg jóképűnek meg helyesnek mondanak? Nem értem.

Figyelt kérdés
2017. szept. 30. 00:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Azért, mert hazudtak neked. Valójában ronda vagy, mint egy kivert majomfasz.
2017. szept. 30. 10:53
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért jófej vagy hogy idegenektől várod a választ, hogy miert nem tetszel a nőknek, de mikor mélyebbre mennénk, és kicsit több infóra szeretnénk, azt mondod:

" nem fogok magyarázkodni, főleg nem idegeneknek. :)"

Mit is vársz tulajdonképpen?

2017. szept. 30. 11:06
 13/24 anonim ***** válasza:
Mi az hogy "elvileg jóképű vagyok"? Hány lány mondta már elcsukló hangon, félszeg mosollyal a szemedbe? Vagy Juci néni és Mariska néni bókolt neked egy sort a rokonság előtt az unokatesód esküvőjén? Nagyon nem mindegy. Az elvileg szó meg közel sem sugároz meggyőződést az igazadról. Nekem inkább úgy tűnik, hogy 1-2 múltbéli bók miatt szeretnéd elhinni, hogy jóképű vagy, de valójában tucatpasi vagy.
2017. szept. 30. 15:57
 14/24 anonim ***** válasza:
Azt mondja, nem magyarázkodik. :D Volt bármi értelme feltenni akkor ezt a kérdést?
2017. szept. 30. 16:12
 15/24 A kérdező kommentje:

"Azért jófej vagy hogy idegenektől várod a választ, hogy miert nem tetszel a nőknek, de mikor mélyebbre mennénk, és kicsit több infóra szeretnénk, azt mondod:

" nem fogok magyarázkodni, főleg nem idegeneknek. :)"

Mit is vársz tulajdonképpen?"

Mivel nem arra irányult a kérdés, amit ti szóba hoztatok, így nem fogok magyarázkodni. Főleg nem olyan embereknek, akik látatlanban ítélkeznek felettem, és a kérdésem kapcsán következtetéseket vonnak le belőlem az átlag alapján. Pedig egyik állítás sem igaz, amit rólam feltételeztetek. Olyan emberekkel alapból nem szoktam vitába szállni, akik látatlanba elítélnek, mert mondhatsz nekik akármit, akkor se fogják átlátni a teljes képet, ergó sose fognak megérteni, így az egész csak időpazarlás. Az se értett meg, akivel majdnem 1 évig ismerkedtem, akkor majd ti meg fogtok érteni pár mondat alapján? Biztos... Egyébként miért akarnál mélyebbre menni? A kérdésem csak és kizárólag a külsőre irányult, semmi másra.

2017. szept. 30. 19:13
 16/24 A kérdező kommentje:

"Mi az hogy "elvileg jóképű vagyok"? Hány lány mondta már elcsukló hangon, félszeg mosollyal a szemedbe? Vagy Juci néni és Mariska néni bókolt neked egy sort a rokonság előtt az unokatesód esküvőjén? Nagyon nem mindegy. Az elvileg szó meg közel sem sugároz meggyőződést az igazadról. Nekem inkább úgy tűnik, hogy 1-2 múltbéli bók miatt szeretnéd elhinni, hogy jóképű vagy, de valójában tucatpasi vagy."

Nem mondta még senki, legalábbis olyan nem, akivel élőben ismerkedtem. Viszont volt több lány is, akinek tetszettem, bár ők nem mondták ezt ki, viszont folyton szemeztek velem és mosolyogtak rám. Ők se átlagosak voltak külsőleg, hanem átlagon felüliek. Legalábbis számomra. Badoon viszont egyetlen átlagos nőnek se tetszem, csak olyanok lájkolnak be, akik nekem nem tetszenek. Általában duci, férfias arcú nők. A kérdésem nem is rám irányult, hanem magára a badoora. Csak kíváncsi lettem volna, mi az oka, hogy ott ennyire nem tetszem a nőknek. De gondolom az az oka, hogy van helyettem jobb, így miért is törődnének velem? Mert azért 10-ből 10-es nem vagyok, max 7-8.

2017. szept. 30. 19:16
 17/24 anonim ***** válasza:

"Mert azért 10-ből 10-es nem vagyok, max 7-8"

Vszeg itt van a probléma gyökere. Hogy te magad is beismered, hogy 7-8-as vagy. Az márpedig a tucatkategória. A jóképű pasik 9 felett kezdődnek (Istenem, de utálom ezt a pontozgatást, de jobban úgy sem tudnám érzékeltetni). A lényeg, hogy a csajok a felső top 10-20%-ot tartják olyan vonzónak, ami elég ahhoz, hogy Badoo-n/Tinderen vagy bárhol máshol ők kezdeményezzenek és a pasinak kelljen magáról levakarnia őket (ha nagy a választék), nem pedig fordítva. Remélem érted mit akarok kinyögni. A szemezés és mosolygás meg megint csak rohadtul nem releváns, mert rám is mosolyogtak már kéjes pillantásokkal és szemeztek is velem pedig a magam vékony 170 centis, de jóképű megjelenésemmel közel sem vagyok jó pasi (max 6-os, de +180 magasan szerénység nélkül mondom, hogy min. 8-as lennék) és barátnőm sem volt még.

2017. szept. 30. 19:34
 18/24 anonim ***** válasza:

"Hogy te magad is beismered, hogy 7-8-as vagy. Az márpedig a tucatkategória. A jóképű pasik 9 felett kezdődnek "

Hogy mennyire ostobán használjátok ti ezt a 10es skálát...

Már számtanilag sem stimmel, mert a 0 és 10 átlaga az 5. Tehát az átlagos tucat fickók a 4-6 számozást kapják.

Aki 3mas, az már átlag alatti, de még azért talán juthat neki punci, a 2es az, akinek már fizetnie kell érte, az 1es az, akit már a prostik is elhajtanak, és a 0 értelemszerűen a világ legrondább, leggusztustalanabb férfija, akit csak el lehet képzelni.

Felfelé:

7es már egy átlag feletti szint, különösebb gond nélkül talál bármikor barátnőt. 8as már egyéjszakást is talál bármikor, bárhol, 9es az, akit már pusztán a külsejével nem is lehet definiálni, mert amellett, hogy nagyon-nagyon jól néz ki, még híres és gazdag is, zenész/színész/ilyesmi, már kezdeményeznie se kell, sorban állnak előtte a legeslegjobb muffok, és megtiszteltetésnek érzik, hogy leszophatják, és van a 10es, ami a 0hoz hasonlóan a létező legtökéletesebb férfi, akit csak el lehet képzelni.

2017. szept. 30. 19:45
 19/24 anonim ***** válasza:

3 és 12 vagyok. Ne érts félre, nem ítélkezni akartam, csupán megtudni, mi áll a kérdésed hátterében. De ezek szerint valóban rosszul tetted fel, mert csak azt szeretnéd kideríteni, hogy a badoo-val mi a gond. Megértem, ha élőben nehezebb az ismerkedés számodra, de akkor próbálj valami komolyabb társkereső oldalra regisztrálni.

Aztan azt is írod, hogy a kérdés kizárólag a külsőre irányult. Megmondanád mégis mit vártál a válaszolóktól így látatlanban? Szerintem jogos, hogy visszakérdezünk, mert nem úgy tűntél, mint aki tisztában van magával.

2017. szept. 30. 19:47
 20/24 A kérdező kommentje:

# 17

A szemezés és mosolygás két munkatársammal fordult elől, akik nem egyszer vagy kétszer szemeztek és mosolyogtam rám, hanem MINDEN NAP. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy tetszettem nekik, pedig ha valaki, akkor én aztán nem ringatom hiú ábrándokba magam. Ha valaki rám mosolyog az utcán, sose arra gondolok, hogy tetszettem neki, mert nem akarom becsapni magam. De annak a két lánynak tuti biztos, hogy tetszettem. Lehet nem csak a külsőm miatt, mert amúgy vannak pillanataim, amikor humoros vagyok, és lehet röhögni rajtam.

2017. szept. 30. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!