Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki úgy érzi megtalálta az "igazit", tényleg igaz rá sok minden a leírtakból?
Linkelek egy Joy oldalos cikket, ebben van felsorolás, úgy elgondolkoztatott..
Féléve van párkapcsolatom, barátomra ezek közül szinte semmi nem igaz (vagy a kapcsolatunkra)
Hát nem tudom... ez nálam nem "erős típus", hanem intoleráns, 0 eq-val bíró szemét.
Most ezt ne vedd bántásnak...
A párom lenyomott egy bénulásos autoimmun betegséget amibe akár bele is halhatott volna, és képes újra bot nélkül járni, mondjuk nálam ez kimeríti az "erős" fogalmát.... SOHA nem néz le senkit azért, mert kimutatja az érzéseit... sőt, egyetértünk abban, hogy az az igazán gyenge, aki még ahhoz is gyáva, hogy vállalja az érzelmeit, és egy erőltetett fapofa mögé menekül...
A helyedben rohadt gyorsan menekülnék.
Tipikus Joy-nőimagazin, habcukor szappanopera szint. Mondjuk én nem hiszek abban, hogy csak igazi létezik, de én úgy gondolom, szerencsés vagyok a párommal és nagyon jól működünk együtt kapcsolatban minden téren. És a nagy része nem igaz ránk.
1) nem egy hencegős típus... engem megdicsér mindig otthon a legapróbb dolog miatt is, de nem olyan dicskevős típus, hogy mindenkinek bizonygassa, hogy én vagy ő mekkora királyak vagyunk... fölösleges
2) kisebb áldozatot már hozott értem, de sztem ez minden kapcsolatban így van (pl. hazakísért egy esti rendezvényről, és ő csak hajnali 1re ért haza, és alig pár órát tudott aludni munka előtt, ilyesmi már volt) de én nem várok el nagyobb áldozatot, így is választottam párt (pl. csak a saját környékünkön kerestem)
3) jó, itt azért fontos, hogy az alapokban ugyanúgy gondolkozzon az ember, mert ha egy közös pont nincs, az hosszú távon bukó... de nem mindenben gondolkozik ugyanúgy
4) Van, amikor nem az, ha pl. sietünk :D
5) Szerintem az egészséges kompromisszumkészség egy párkapcsolat alapja, és nem arról szól, hogy mosolyogva támogassuk a párunk legnagyobb baklövéseit is... építő jellegű kritikákat megfogalmazott már, és nem haltam bele abba se, ha ezek alapján picit változtattam
6) Ez így hülyeség, mert tuti, hogy a nők többsége nemcsak a ruha miatt akar hozzámenni a másikhoz.
7) Értem, szóval ha nem vagyunk egymás seggében 24/7, akkor már nem is jó a kapcsolat :D. Mindketten olyanok vagyunk alapvetően, akinek kell a magára fordított idő, a magánszféra... hej, de rossz barátnő vagyok, ha a 3napos csapatépítő tréning alatt nem sírtam a kispárnába végig, hogy nem együtt vagyunk :D
8) És ha én nem akarok távkapcsolatban élni elvből? :D
9) Ez viszont igaz ránk... de nem is használjuk ezeket a szavakat olyan baromi gyakran, pont azért, mert akkor elveszti a romantikáját és a jelentését.
10) Vannak pillanatok, amikor inkább lennék picit egyedül, de az is biztos, hogy szomorú lennék, ha nem élnénk együtt
11) Ez igaz, kiv. ha olyan dolog történt, amivel kapcsolatban van más családtagom vagy ismerősöm, aki jobb tanácsot tud adni (pl. orvosi témákkal anyukámat, mert orcos)
12) Ez nyilván igaz valamelyest hosszútávú kapcsolatokban, mondjuk azt elég betegnek tartom, ha vki hosszútávú tervként gondol arra, hogy 7 hónappal későbbi szülinapjára már kijelenti, mit akar :D
13) Ez igaz ránk.
14) Sok helyzetben így van, de van, amiben nem. Nem gondolom viszont, hogy ez egy jó kapcsolat ismérve.
15) A fontosaknak bemutatott már, de van pár, akiknek később, mint általában szokás. Amúgy sem nagyon bírja a családi összejövetelek nagy részét, szóval nem ráncigált ide-oda kényszeresen. Egy csomó rokonát nem is ismerem még, ahogy fordítva sem... egyszerűen nem jött ki soha úgy a lépés, és vannak rokonok, akikkel nem tartjuk rendszeresen a kapcsolatot.
16) Kapok tőle dicséretet, de ez a mindig dicsérgetés az nekem kényszeres és picit nyálas is.
17) Általában igen, de van, hogy nem úgy jön ki. Az élet nem egy erotikus regény...
18) Nem attól jó párom a párom, hogy imádja a barátaimat. Ha nem tilt tőlük, elfogadja őket és nem unott pofával ül ott végig, ha esetleg többesben találkozunk, az nekem untig elég. Nem kell neki is konkrétan velük barátkoznia.
19) Ez nagyon nincs így. Már a mostani időbeosztásunk miatt is necces lenne a dolog akkor is, ha akarnánk, de nem akarjuk. Néha kell a külön töltött idő, és van olyan dolog, ami az egyikünket jobban érdekli, mint a másikat. Pl. van, hogy nagybevásárlásra egyedül megyek vagy moziba (ő nem szereti), ő meg levéltárba járkál egyedül. Takarítás, főzés jó, ha közösen van, de nem mindig kivitelezhető. Viszont ha itthon nézünk filmeket, tényleg működik az 1x te választasz, 1x én, és végigüljük jellegű felosztás, de mondjuk az ízlésünk nem is annyira áll távol egymástól (legalábbis nekem nem szélsőségesen csajos, neki sem szélsőségesen macsós).
20) Senki sem tökéletes, és nem attól vagyok szerelmesebb, ha nem veszem észre a hibáit... abban sem látok bajt, ha ezt szóvá is teszem másoknak, amíg nem ingerült vagy fikázós. A stílus nem mindegy.
21) Aki nem bánja, ha a másik rajta vezeti le a stresszt, az egy papucs szobanövény, az ilyen meg nekem nem kell. Mondjuk igyekszem nem így viselkedni, vagy ha nagyon felidegesítettek a munkahelyen, min., hogy szólok előre, hogy bocsi, most nyűgös vagyok. Plusz sztem értelmes vita nem árt egy kapcsolatba.
22) Ez igaz ránk.
22)
4x korosztály vagyok, és bár még csak 3 éve találtam meg az igazit, azt kell mondjam a "bugyuta" cikkre, hogy ránk szó szerint minden igaz.
Nekünk - mindkettőnknek - nagyon fontos, hogy a kapcsolatokat érintő dolgokról igenis egyformán gondolkozzunk, az értékrendünk közel 100%-os legyen. 30 évnyi kapcsolat-tapasztalat után azt kell mondjam, csak ez tud működni.
A legszívesebben együtt vagyunk, de dolgozunk, folyamatosan kapcsolatban vagyunk egymással (pl. viber), napközben, mindig mondjuk, hogy szeretjük egymást. Nem egy "átlagos" pár vagyunk, az tény, sokan kiakadnának, mert 4x-hez képest nagyon lazák vagyunk, rengeteget poénkodunk, nevetünk - de a határaink azonosak, igy ebből nincs gond.
Minden igaz ránk, kivéve a 15. pontot. Nem ismerem minden családtagját, mert vannak akikkel nem tartja a kapcsolatot (2 féltestvér, 1 nagypapa). Őket nem ismerem. Egyébként mi már házasok vagyunk 6 éve:) És igen, mindketten úgy érezzük az elejétől (7,5 év), hogy megtaláltuk az igazit.:)
A 19. pontról meg annyit, hogy azért vannak külön dolgaink is a közös mellett.
Semelyik pont nem igaz rátok? Az úgy érdekes...
Általában ezek csak médiafogások, semmi igazság nincs bennük. Az én kapcsolatomra ennek a 90%-a mégis igaz egyébként, de engem az ilyen hülye cikkek sosem érdekeltek. Nekem kell tudnom és éreznem azt, hogy megtaláltam azt, akivel élni szeretnék, és nem aszerint fog eldőlni, hogy egy cikkben mit írtak. Az, hogy "Nem tudsz rá rosszat mondani" már a jelentésében elbukik. Egy ember sem tökéletes, de ha valakit igazán szeretsz, a hibáit is szereted. Ha nagyon akarsz, tudsz róla rossz tulajdonságot mondani, de az még nem jelenti azt, hogy ne szeretnéd. Én szerencsésnek érzem magam, és neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy a baromságok helyett nézz a szíved mélyére. :)
20L
2 nem igaz, egy pedig félig.
Nem dicsekszik velem másoknak ha összetalálkozunk valakivel (de ettől függetlenül egyértelmű, hogy büszke arra, hogy én vagyok a menyasszonya)
Általában inkább anyukám az első, akit felhívok :)
Nem csinálunk mindent együtt, nem lógunk egymás nyakán, viszont mentem volna vele Toyota talalkozóra, ő pedig nézett már velem Született feleségeket :D
De ezen kívül minden pontosan igaz ránk.
8 éve vagyunk együtt és szombaton lesz az esküvőnk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!