Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám megtalálta a szekrényemben a vibrátoromat, kidobta, majd kiabált velem, hogy ilyet nem tűr meg a lakásban. Mennyire normális ez? 21l
Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 21:23
1/21 anonim válasza:
Valassz engem vibri helyett :) 27/f
4/21 anonim válasza:
Nem normális,mert álszentségre vall,ami nem túl pozitív tulajdonság.
5/21 anonim válasza:
Semennyire. Azért Te pénzt adtál ki. Tudom, másmilyen neveltetéseket kaptunk, de én is keresnék valami kevésbé fontosat, de értéktárgyát és kivágnám a kukába, ha kertes ház, az udvarra. Csak hogy érezze, hogy mennyire volt jogos.
6/21 anonim válasza:
Nem normális....
A műfasz helyett válazd az igazit!
19/F
Nem azért írom ezt mert fiú vagyok.
8/21 anonim válasza:
Nagyon nem :) Úgy látom nálatok tabu a szexualitás, pedig ez teljesen normális, nem tudom mi üthetett anyudba. 37N
9/21 anonim válasza:
Idióta (nyugi, nem te) , már bocs hogy ezt mondom, de ilyen viselkedés mellett tényleg az.
10/21 anonim válasza:
Lehet, hogy nem tudta használni, ezért első dühében kivágta. Amúgy meg mit keresett anyukád a te szekrényedben? Felnőtt ember vagy, jogod van a magánélethez, egyébként meg valószínűleg te sem kotorászol az ő szekrényében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!