Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám megtalálta a szekrényemben a vibrátoromat, kidobta, majd kiabált velem, hogy ilyet nem tűr meg a lakásban. Mennyire normális ez? 21l
Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 21:23
11/21 anonim válasza:
Eleve milyen jogon kotorászik a szobádban? o.O
12/21 anonim válasza:
Semennyire nem az!!!
Mit keres a cuccaid között anyukád?
Én tuti közölném vele, hogy veszel egy másikat és márpedig el fogja tűrni, mert az a te cuccod és kész.
13/21 anonim válasza:
Dehogy dobta, ott lesz a fiókjában...
14/21 anonim válasza:
Szerintem gondolkozz az elköltözésen, nekem is vannak családi problémáim ;)
15/21 anonim válasza:
Lehet ám,hogy nem dobta ki,majd ő fogja használni:)
Természetesen nem normális.
17/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális hogy a holmid között kutat és hogy kidobta, pláne hogy már nem is vagy gyerek. Semmi köze hozzá, ráadásul teljesen normális ha valakinek van ilyenje. Terrorizál otthon? Elég nehéz lehet így élni otthon.
36f
19/21 anonim válasza:
Te is keresd meg az övét dobd ki és kvittek vagytok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!