Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki úgy érzi megtalálta az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki úgy érzi megtalálta az "igazit", tényleg igaz rá sok minden a leírtakból?

Figyelt kérdés

Linkelek egy Joy oldalos cikket, ebben van felsorolás, úgy elgondolkoztatott..

Féléve van párkapcsolatom, barátomra ezek közül szinte semmi nem igaz (vagy a kapcsolatunkra)

[link]

2017. szept. 26. 22:29
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Az oldalaknak nem szabad bedőlni. Direkt nem tudnak senki életéről csak gondolatban kifejtik hogy mi lehet igaz. Az igazít mág nem találtam meg álmaim hölgyét. De az lesz ha máris jön valaki. 19F
2017. szept. 26. 22:31
 2/30 A kérdező kommentje:
19 évesen még előtted az élet erre :D
2017. szept. 26. 22:32
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. Ne nézegess ilyeneket. Ha Joy és Glamour napokra évente kétszer megveszem az újságokat, már attól sorvadni kezd az agyam, ha a címlapot elolvasom :D
2017. szept. 26. 22:33
 4/30 anonim ***** válasza:

Tündérmese.. komolyan, a fele baromság :'D de azért az elég gáz, hogy rátok szinte semmi nem igaz ezek közül :D

21L

2017. szept. 26. 22:34
 5/30 anonim ***** válasza:
Van, sok ami igaz belőle.. de persze sokszor baromságokat írnak az oldalakon. Én személy szerint úgy érzem megtaláltam és még ha vannak viták akkor is jól kijövünk egymással és szeretjük egymást.
2017. szept. 26. 22:34
 6/30 anonim ***** válasza:
Ha ebből semmi nem igaz a kapcsolatotokra, akkor minek vagytok együtt..?
2017. szept. 26. 22:36
 7/30 anonim ***** válasza:

1 - Igen, közelebb álló embereknek el szoktuk mondani a kapcsolatunkat, de nem feltétlenül kell fűnek-fának dicsekedni. A túlzott dicsekedés annak a jele is lehet, hogy folyamatosan szükségetek van a környezetetek pozitív visszajelzéseire, pedig egy kapcsolatot két ember tud felépíteni és megtartani.

8 - Nem tudom, mert szerencsére még nem kerültünk egymástól távol. Mindössze 3 nap volt egyhuzamban, amikor 300 km-re voltunk egymástól. Úgy érzem, kibírnánk a távkapcsolatot egy ideig, DE nem akarom.

20 - Mások előtt nem beszélem ki a barátomat, DE mindketten ismerjük egymás hibáit.

21 - Ez így van, DE igyekezz nem visszaélni a helyzettel, és direkt bántani emiatt!

A többivel egyetértek. :)

21/L

2017. szept. 26. 22:36
 8/30 A kérdező kommentje:

Igen egy bugyuta újság (bocsi aki szereti), de azért máshol is hall/olvas hasonlókat az ember

Nekünk a nyár távkapcsolat volt, munkája miatt, találkoztunk kb háromszor, hát kibírtuk, de amióta visszajött fura lett, úgy érzem eltávolodtunk.

Azért vagyok még vele, mert szeretjük egymást és félek ha szakítunk sokáig nem lesz olyan párom, akivel ez kölcsönös lesz. (eddig ő az első ilyen kapcsolatom sajnos)

De nagyon sok hiányérzetem van ebben a kapcsolatban, nem kapok elég figyelmet törődést utóbbi egy hónapban.

2017. szept. 26. 22:43
 9/30 anonim ***** válasza:
Az ilyen idióta cikkek csak elcseszik az embereket.
2017. szept. 26. 22:45
 10/30 anonim ***** válasza:

A "mindent együtt csináltok" hatalmas baromság. Nem szabad összenőni, legyen mindenkinek saját élete, saját dolgai a kapcsolaton kívül.

Az "ugyanúgy gondolkoztok" is baromság. Bizonyos párkapcsolattal kapcsolatos dolgokról persze kell, hogy meglegyen az egyező vélemény, de nem fogsz olyan párt találni, akik mindenről ugyan úgy gondolkodnak. Nem is kell. Nincs is annál jobb, mint érveli meg "vitázni" egy nagyobb hangvételű témán például, meg megosztani a gondolataitokat valamiről. Ahol mindig egyező vélemény van, ott az egyik fél papucs.

"Képes áldozatot hozni érted" A saját életét senki ne adja föl senkiért. A jó kapcsolatban mindent meg lehet úgy oldani, hogy egyik félnek sem kell feladni semmit.

"Állandóan veled dicsekszik" ez meg már a beteges kategória szerintem. Például szingli ismerősnek sose dicsekednék a kapcsolatommal. Persze meg lehet említeni, hogy mi újság veletek, de megdicsérni, hogy milyen jó húslevest csinált tegnap, ugyan már..

"Nem bánja, ha rajta vezeted le a stresszt" Persze, azért tartom a párom, hogy ő legyen a boxzsákom :D Ezt nem is kommentálom inkább.

A többi meg minden kapcsolat alapja.

2017. szept. 26. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!