Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik ezek az undorító tanácsok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek az undorító tanácsok, hogyha még nem volt barátnőm a csúnyábbaktól szerezzek tapasztalatot? Normálisak ezek?

Figyelt kérdés
Igazi embertelen nézetnek tartom azt, hogy használjak ki valakit az önös céljaim eléréséhez. Alapból ellenszenves nekem az a nézet, hogy tapasztalatoktól egyre jobb lesz valaki, mert szerintem nem a tapasztalatok számítanak, hanem inkább az emberség. Érdekes módon több férfitől kaptam ilyen tanácsot. Komolyan ilyen suttyó az egész férfi társadalom?
2017. szept. 26. 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez tényleg undorító, én valamiért a pua szellemiséghez sorolom ezt, szerintem az volt a forrás, illene hozzájuk.

De vannak akik lehet csak arra gondolnak, hogy inkább így érjen pofon, mint mondjuk egy olyan szituációban, ahol életed szerelmével lehetnél, de ő csak azért kidob, mert rossz a "teljesíteményed" ilyen téren. Én is ettől félek, hogy így fogok járni, mert szerintem katasztrófa leszek az ágyban, remélem csak a szokásos túlaggódás áll a háttérben. (Bár ennek ellenére sem támogatom azt a nézetet amiről írsz, nem is lennék rá képes).

2017. szept. 26. 10:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Aki ezért kidob egy szívtelen, embertelen, pszichopata csaj akit orvoshoz kéne küldeni ezért.
2017. szept. 26. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Itt sok ember beteg az agyára sajnos. Nem tapasztalatból mondják, mivel sose voltak még kapcsolatban. Csak megkeseredettek kicsit.

Persze tapasztalatból tanulod meg, hogy mit is kell egy kapcsolatban csinálni, vagy mitől lesz jó. De ezek minden ember életében nélkülözhetetlen dolgok, amik az élet velejárói. Szerelmes leszek, összejövünk, elromlik, szakítunk. Tanultam belőle valamit. A következő kapcsolatom már jobb lesz. Ezt nem lehet és szerintem nem is kell erőltetni. Majd jön magától. Meg szerintem tanulni sem nagyon lehet egy olyan kapcsolatból, ahol az én részemről nincsenek érzelmek, ahol nem törik össze a szivem szakításkor. Azt például egyáltalán nem tanulnád meg, hogy hogyan kell egy párkapcsolati problémát megoldani, hiszen nem is akarnád megoldani ha nem szereted az illetőt.

2017. szept. 26. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, látom neked nem volt édesapád, apaképed, aki megtanított volna csajozni.
2017. szept. 26. 12:23
 5/9 anonim ***** válasza:
"Csúnyábbak". Ezzel mindent elmondtál.
2017. szept. 26. 13:03
 6/9 anonim ***** válasza:

5. Igen. Mondjuk erről a listáról az 5-ös és az attól lentebb lévők:

[link]

2017. szept. 26. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet csak azért mondták, mert ismernek, és látják, hogy te is (mint itt sokan) olyan kategóriájú nőre vágysz, akinél minimális az esélyed. Vagy arra gondolnak, hogy hátha megismersz egy kevésbé szép lányt, és rájössz, hogy a külső nem minden. Ráadásul a "csúnyább" azért elég relatív fogalom. Egyeseknek itt egy átlagos, nem bikinimodell testű lány is már a csúnyább kategóriába esik.
2017. szept. 26. 14:31
 8/9 A kérdező kommentje:

Szerintem elég relatív a szépség. Volt mikor megtetszett egy olyan csaj aki egy két ismerősömnek nem volt az esete. Hülyeség ez a kategorizálás és fasiszta dolog is. Nem vagyunk tárgyak akikre árcédulát raknak, emberek vagyunk.

#4 Igen képzeld nem volt apám, mert kisebb koromban meghalt. De tudom jól, hogy nem lett volna egy pszichopata, aki ilyen embertelen dolgokat tanácsol.

2017. szept. 26. 15:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Kicsit túlérzékenynek tűnsz. Nem kell ilyen tragikusan felfogni a világot.
2017. szept. 26. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!