Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Extrovertált lányok összejönné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrovertált lányok összejönnétek introvertált pasival, akivel kiegészítenétek egymást?

Figyelt kérdés
Több helyen hallom azt, hogy az a jó felállás, ha különböznek valamennyire, mert kiegészítik egymást és introvertáltként is így látom.
2017. szept. 25. 10:52
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
#7 A tutyi mutyiság és az introvertálság, hogy függ össze te okos? Istenem vannak még itt intelligens emberek?
2017. szept. 25. 11:49
 12/27 A kérdező kommentje:
A másik nem kéne olyan nagy különbséget tenni a férfi és nő között, ezek a maradi konzervatív gondolkozások csak züllesztik és tönkreteszik a társadalmat.
2017. szept. 25. 11:52
 13/27 anonim ***** válasza:
51%

Egy példa:

Én nőként vadászni járok, az életem része. Miért választanék olyat páromul, aki az erdőt csak tv-ből ismeri és mondjuk utálja az érdeklődési körömet? Csak hogy megmutassam, mennyire vagyok kompromisszumképes? Egy frászt, olyan párom van, akivel együtt járunk az erdőre.

2017. szept. 25. 11:58
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem egészítenék ki egymást. Te lathatóan egy extrovertált lánytól várod a boldogságod, azt gondolod, hogy majd te rátámaszkodsz és akkor minden jó lesz, de hidd el, ez nem így működik, pár hónapot adnék, hogy kijöjjön a féltékenykedésed.
2017. szept. 25. 12:00
 15/27 A kérdező kommentje:
#14 Ki mondta azt, hogy a boldogságot várom? Komolyan itt mindenki ilyen előítéletes primitív? Azt írtam, hogy kilehet egészíteni egymást szinte bármivel, bármit hozzálehet adni a párkapcsolathoz. Egy jó párkapcsolatban az ember általában boldog, ezt miért várnám el, ha normális esetben jön magától. Szeretetről még egyikőtök se hallott?
2017. szept. 25. 12:08
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem mindig tutyimutyi, de amit te irtal, hogy majd a lany kitalal programomat ha menni van kedve te meg max koveted, az az :D
2017. szept. 25. 12:09
 17/27 A kérdező kommentje:
#16 Te nagyon okos én azt egy szóval nem mondtam, hogy elvárom ezt tőle. Én is ugyanúgy tudok programot kitalálni én csak azt írtam, hogy nem lenne rossz, ha újabb programokat kitudna találni.
2017. szept. 25. 12:11
 18/27 anonim ***** válasza:

Jobban jársz ha introvertált lánnyal jössz össze.

Azt meg felejtsd el hogy így úgy kompromisszumok.... Egyrészről egy extrovertált nem hajlik annyira a kompromisszumokra, és bizonyos idő után te is meg fogod unni hogy csak te engedsz ő pedig nem.

Főleg így nekiindulni egy kapcsolatnak hogy már a legelején kilátásba kell helyezni esetleges kompromisszumot ..... felejtsd el....

Rosszul gondolod, a jó(!) kapcsolatban nincs szükség kompromisszumokra!!!

2017. szept. 25. 12:15
 19/27 anonim ***** válasza:
34%

"Ha valakinek így unalmas lennék, hát akkor tegye izgalmasabbá a kapcsolatot legyenek ötletei."

Jóvan bá$tya majd a csaj megoldja, ha szeret há nem? Ki mondta, hogy nem jöhetnek össze, csak ezt a kiegészítő dumát kéne elfelejteni, meg nem egyoldalúvá tenni.. te $zuper intelligens te$a te.

2017. szept. 25. 12:18
 20/27 anonim ***** válasza:
Áh, ez az elképzelés életképtelen. De hajrá, szabad a vásár, majd megtapasztalod a saját bőrödön (már ha egyáltalán fel tudsh ilyen lányt szedni)
2017. szept. 25. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!