Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrovertált lányok összejönnétek introvertált pasival, akivel kiegészítenétek egymást?
Egy példa:
Én nőként vadászni járok, az életem része. Miért választanék olyat páromul, aki az erdőt csak tv-ből ismeri és mondjuk utálja az érdeklődési körömet? Csak hogy megmutassam, mennyire vagyok kompromisszumképes? Egy frászt, olyan párom van, akivel együtt járunk az erdőre.
Jobban jársz ha introvertált lánnyal jössz össze.
Azt meg felejtsd el hogy így úgy kompromisszumok.... Egyrészről egy extrovertált nem hajlik annyira a kompromisszumokra, és bizonyos idő után te is meg fogod unni hogy csak te engedsz ő pedig nem.
Főleg így nekiindulni egy kapcsolatnak hogy már a legelején kilátásba kell helyezni esetleges kompromisszumot ..... felejtsd el....
Rosszul gondolod, a jó(!) kapcsolatban nincs szükség kompromisszumokra!!!
"Ha valakinek így unalmas lennék, hát akkor tegye izgalmasabbá a kapcsolatot legyenek ötletei."
Jóvan bá$tya majd a csaj megoldja, ha szeret há nem? Ki mondta, hogy nem jöhetnek össze, csak ezt a kiegészítő dumát kéne elfelejteni, meg nem egyoldalúvá tenni.. te $zuper intelligens te$a te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!