Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Extrovertált lányok összejönné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrovertált lányok összejönnétek introvertált pasival, akivel kiegészítenétek egymást?

Figyelt kérdés
Több helyen hallom azt, hogy az a jó felállás, ha különböznek valamennyire, mert kiegészítik egymást és introvertáltként is így látom.
2017. szept. 25. 10:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem jó felállás, én biztos nem vágynék ilyen kapcsolatra.
2017. szept. 25. 13:44
 22/27 anonim ***** válasza:
Megerősítem, én INFP férfiként nem jövök ki az extrovertált nőkkel. Maximum az ambivertáltakkal, egy kicsit én is ilyen vagyok. Hasonló nővel érzem jól magam, akivel bár olykor csinálk programokat, de alapvetően nincs zabszem a fenekében, hogy folyton mehetnékje van.
2017. szept. 25. 13:58
 23/27 A kérdező kommentje:
#10 Kitöltöttem isfj jött ki.
2017. szept. 25. 17:30
 24/27 A kérdező kommentje:

"Egy extrovertált lányt aligha egészít ki egy introvertált pasi."

Erre reagálnék. Csomó mindennel kilehet egészíteni egymást mondok példákat általom megismerhet jó filmeket, sorozatokat, hogyha fogékony rá akkor játékokat és azzal is kilehet egészíteni másokat, ha beszélgetünk és új témákat ismer meg általam, világnézeteket adok át neki. Annyi mindennel kilehet egészíteni egymást.

2017. szept. 25. 22:55
 25/27 anonim ***** válasza:

Lehet, ideig-oráig kiegészítik egymást, esetleg megismernek másfajta kikapcsolódási módot, de hosszútávon biztos vagyok benne, hogy konfliktust okoz.

Én INFP nő vagyok, és nem tudnám extrovertált férfivel elképzelni az életem, annak ellenére, hogy barátok közt van ilyen, és kedvelem is, de ég és föld vagyunk.

2017. szept. 25. 23:03
 26/27 anonim ***** válasza:
He? Az extrovertáltak nem néznek szerinted maguktól filmeket vagy mi? Elárulom, de, és ők sem csak a Másnaposokra ülnek be maguktól, lol.
2017. szept. 25. 23:18
 27/27 anonim ***** válasza:

Ha ennyi ellenvéleményre sem adsz, akkor hajrá, próbáld meg, sok szerencsét.

Mi már tudjuk hogy nagy eséllyel pofáraesés lesz a vége, de te tudod...

Introvertált ffi vagyok, eddig kétszer volt dolgom extrovertált nővel. Ez olyan különbség ami nem tudja kiegészíteni egymást. Csak kínlódás volt az egész kapcsolat, mindkét fél számára.

Alapvető dolgokban igenis a hasonlóságok férnek meg egymás mellett hosszú távon.

A különbségek talán kiegészíthetik egymást apróságokban.

2017. szept. 26. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!