Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg havi fél milliós fizetés kell, hogy egy valamire való jól kinéző nőt fel tudja szedni?
Figyelt kérdés
Eddig csak az átlagosaknál próbálkoztam, mert a kicsit is jobban kinézőknél nem mertem, hisz nem tudom teljesíteni az "elvárásukat" anyagi téren.
Sajnos csak havi 150-et keresek, ilyen fizetéssel akkor esélyem sincs a jobb nőknél, ne próbálkozzak?
2017. szept. 24. 21:15
21/23 Sunshinedoll válasza:
Hát ha úgy érzed, hogy semmi más vonzó vagy érdekes nincs benned, ami a nőket megfoghatja, pl magabiztosság, humor, intelligencia, kedvesség, akkor ja, nem árt, ha legalább pénzed van :)
22/23 anonim válasza:
Párom havi 140-et kap, és tök jól elvagyunk (átlagosnak tartom magam, nagyjából a visszajelzések alapján is az vagyok, a párom bolondul értem)
Veled valószínűleg más gáz van, nem fizud, mondjuk ha a kérdés alapján tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy a felszínességed a probléma, és az, hogy alapjáraton minden nőt egy költséges rib....nak nézel. Ki kell fejteni, hogy ez miért nem vonzó, vagy rá tudsz jönni magadtól is?
23/23 anonim válasza:
Okos nők nem foglakoznak csóreszekkel, mert csak szenvedés az az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!