Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a férfiak számára imponáló, ha ők taníthatnak meg egy nőt valamire?

Figyelt kérdés
Például ,ha a nő új a munkahelyen,és a férfi tanítja be őt.Ez tényleg imponál nekik? Előfordul ,hogy ilyenkor megtetszik nekik a nő?
2017. jún. 30. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Igen. Nekem például nagyon tetszik, mikor egy női kollégának megtaníthatom, ha összekulázzák a wc-t, akkor takarítsák ki. Kevés izgatóbb dolog van.
2017. jún. 30. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

nem tudok összefüggést találni, csak annyit, hogy ha egy férfi tanít nőt, akkor együtt vannak, és ha egy férfi és nő együtt van, az bizony oda vezet hogy megismerik egymást, és kialakulhat vonzalom.

Bár én nem vagyok igazi "férfi", nem vágyom a farokméret kompenzációra, nem méregetem a ... tudjukmit, és a "hátsó bejárat" sem izgat.

2017. jún. 30. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
12%
Tamponálló.
2017. jún. 30. 14:26
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Én azt tapasztaltam ( akár itt is), hogy türelmetlenek "bizonyos dolgok" tanításával kapcsolatban.... Úgy gondolom, jórészt attól függ, szimpatikus vagy-e nekik. Meg természetesen az alaptermészetüktől, intelligenciájuktól.
2017. jún. 30. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Kissé rugaszkodjunk el. Mit nyer azzal, hogy ő tanít be?

Büntetlenül beszélgethet veled bármikor. --> odamenés pipa

Elmondhatja a véleményét akár köntös nélkül. --> őszinteség pipa

Elmondja, hogy mi merre hány méter, mit hogyan kéne. -->határozott fellépés pipa

Bármikor odamehet hozzád ezzel vagy azzal az ürüggyel, kérdezni, kedveskedni. --> figyelmesség pipa

?

2017. jún. 30. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Nekem imponálóbb, ha a nő tud újat mondani nekem.
2017. jún. 30. 14:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyen semmiképp. Az viszont imponál, ha tanul tőlem. Számomra ez azt jelenti, hogy hasznosnak tartja az ismereteim ezáltal hasznosnak érzem magam. Ugyan ez áll fordítva is. Az is imponál, ha én tanulhatok tőle valamit, felnézek rá emiatt. Ebben az esetben neki lenne kellemes érzés, hogy hasznos a tudása valaki számára.

30/f

2017. jún. 30. 14:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Most ez komoly, hogy (szinte az egyetlen) HASZNOS választ lepontoztátok?? Az 5-ös leírta dióhéjban.

A munkahelyet csak példának írta a kérdező, de egyébként meg én is annyit írtam volna csak, hogy valószínűleg olyan szempontból imponáló, hogy a férfire "felnézhet", és megmutathatja határozottságát, neked pedig lehetőséged van úgymond "elismerni" a másikat.

Ez nem csak munkahelyi dolog,lehet bármi, hobbi etc..

Most komolyan, kinek NEM imponáló ez, ha éppen tetszik neki a másik??

N

2017. jún. 30. 17:44
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

Mondjuk nyilván nem ettől fog megtetszeni a másik, de ha már tetszik...

2017. jún. 30. 17:45
 10/11 anonim ***** válasza:
#6-os válaszomat mégis miért pontozták le néhányan? Aki lepontozta, az honnét tudja, hogy nekem mi imponáló? Ennyire ismer? Akkor biztos tudja a címem is. Várom az illetőket, holnap mehetnek helyettem a melóba ahelyett, hogy itt rohadnak a szánalmas kis életükkel és nyomkodják megkeseredetten a pirosat, mert az égvilágon senki sem kíváncsi az undorító személyiségükre. Úgy legalább, valami haszna lesz a létezésüknek.
2017. jún. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!