Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a férfiak számára imponáló, ha ők taníthatnak meg egy nőt valamire?
nem tudok összefüggést találni, csak annyit, hogy ha egy férfi tanít nőt, akkor együtt vannak, és ha egy férfi és nő együtt van, az bizony oda vezet hogy megismerik egymást, és kialakulhat vonzalom.
Bár én nem vagyok igazi "férfi", nem vágyom a farokméret kompenzációra, nem méregetem a ... tudjukmit, és a "hátsó bejárat" sem izgat.
Kissé rugaszkodjunk el. Mit nyer azzal, hogy ő tanít be?
Büntetlenül beszélgethet veled bármikor. --> odamenés pipa
Elmondhatja a véleményét akár köntös nélkül. --> őszinteség pipa
Elmondja, hogy mi merre hány méter, mit hogyan kéne. -->határozott fellépés pipa
Bármikor odamehet hozzád ezzel vagy azzal az ürüggyel, kérdezni, kedveskedni. --> figyelmesség pipa
?
Munkahelyen semmiképp. Az viszont imponál, ha tanul tőlem. Számomra ez azt jelenti, hogy hasznosnak tartja az ismereteim ezáltal hasznosnak érzem magam. Ugyan ez áll fordítva is. Az is imponál, ha én tanulhatok tőle valamit, felnézek rá emiatt. Ebben az esetben neki lenne kellemes érzés, hogy hasznos a tudása valaki számára.
30/f
Most ez komoly, hogy (szinte az egyetlen) HASZNOS választ lepontoztátok?? Az 5-ös leírta dióhéjban.
A munkahelyet csak példának írta a kérdező, de egyébként meg én is annyit írtam volna csak, hogy valószínűleg olyan szempontból imponáló, hogy a férfire "felnézhet", és megmutathatja határozottságát, neked pedig lehetőséged van úgymond "elismerni" a másikat.
Ez nem csak munkahelyi dolog,lehet bármi, hobbi etc..
Most komolyan, kinek NEM imponáló ez, ha éppen tetszik neki a másik??
N
8-as vagyok
Mondjuk nyilván nem ettől fog megtetszeni a másik, de ha már tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!