Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg havi fél milliós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg havi fél milliós fizetés kell, hogy egy valamire való jól kinéző nőt fel tudja szedni?

Figyelt kérdés

Eddig csak az átlagosaknál próbálkoztam, mert a kicsit is jobban kinézőknél nem mertem, hisz nem tudom teljesíteni az "elvárásukat" anyagi téren.

Sajnos csak havi 150-et keresek, ilyen fizetéssel akkor esélyem sincs a jobb nőknél, ne próbálkozzak?

2017. szept. 24. 21:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Talán ki merem jelenteni, hogy az általad akart kategóriába tartozó nő vagyok (mondjuk ízlés kérdése). Bár remélem nem csak a kinézetet nézed. Soha nem jönnék össze olyannal, aki ilyen felszines. El tudom magam tartani, amire szükségem van, vagy akarom azt meg tudom venni saját pénzből. Kell a fsznak egy anyagias szerencsétlen, aki a pénzével akar lenyűgözni... Feleljtsük már el ezt a tévképzetet. Párom 3 évig keresett mellettem még a tiédnél is kevesebbet, sose érdekelt. Heti 1szer hívjon meg egy kávéra ha gondolja és kész. Ennyi az elvárásom anyagiak terén.
2017. szept. 24. 21:44
 12/23 anonim ***** válasza:

Attól, hogy van pénze még lehet rendes, inteligens, kedves!

Nem a mesében vagyunk, hogy a szegények csak jók lehetnek, a gazdagok meg rosszak, ezt a beetetést!

muhaha, már megint ez a kérdés, ezt már olvastuk ezerszer! Mást találj ki!

2017. szept. 24. 21:59
 13/23 anonim ***** válasza:

# 12

Szerintem nem ez volt a kérdés, hogy a gazdagok csak gonoszok lehetnek :D Hanem hogy a pénz előny.

2017. szept. 24. 22:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Nálam eddig minden barátnőm többet keresett. Soha nem volt belőle probléma.
2017. szept. 24. 22:16
 15/23 anonim ***** válasza:
43%

# 14

Hát látod valamiért mégiscsak barátnőid VOLTAK 😂😂😂

2017. szept. 24. 22:19
 16/23 anonim ***** válasza:

HA HA HA :)

Az nem a pénz miatt volt ember.

2017. szept. 24. 22:21
 17/23 anonim ***** válasza:

# 7

Lehozod magad egy szintre, mert összejössz egy melóssal?

Szociopataságod diagnosztizálták-e?

2017. szept. 24. 22:27
 18/23 anonim ***** válasza:
Simán keresek ennyit, és nem csak jól kinéző, de semmilyen barátnőm nincs. A válasz tehát, hogy nem, nem a fizetésen múlik.
2017. szept. 24. 23:59
 19/23 anonim ***** válasza:

Kicioccókínai nemdrágá nemiszjó?

Van neki kevesz fogyásztász!

2017. szept. 25. 00:01
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha neked jó nő alatt ilyen kitartott műpicha kell, akkor oda az 1 milla is kevés.

Szerintem inkább vegyél magadnak egy Barbie babát dísznek az ágy környékére, ennyi ésszel az való neked.Sokkal jobban jársz mindenhogy, anyagilag is és annyival kevesebb nő sérül a te hülye elvárásaidtól.

2017. szept. 25. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!