Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg havi fél milliós fizetés kell, hogy egy valamire való jól kinéző nőt fel tudja szedni?
Eddig csak az átlagosaknál próbálkoztam, mert a kicsit is jobban kinézőknél nem mertem, hisz nem tudom teljesíteni az "elvárásukat" anyagi téren.
Sajnos csak havi 150-et keresek, ilyen fizetéssel akkor esélyem sincs a jobb nőknél, ne próbálkozzak?
Attól, hogy van pénze még lehet rendes, inteligens, kedves!
Nem a mesében vagyunk, hogy a szegények csak jók lehetnek, a gazdagok meg rosszak, ezt a beetetést!
muhaha, már megint ez a kérdés, ezt már olvastuk ezerszer! Mást találj ki!
# 12
Szerintem nem ez volt a kérdés, hogy a gazdagok csak gonoszok lehetnek :D Hanem hogy a pénz előny.
# 14
Hát látod valamiért mégiscsak barátnőid VOLTAK 😂😂😂
HA HA HA :)
Az nem a pénz miatt volt ember.
# 7
Lehozod magad egy szintre, mert összejössz egy melóssal?
Szociopataságod diagnosztizálták-e?
Kicioccókínai nemdrágá nemiszjó?
Van neki kevesz fogyásztász!
Ha neked jó nő alatt ilyen kitartott műpicha kell, akkor oda az 1 milla is kevés.
Szerintem inkább vegyél magadnak egy Barbie babát dísznek az ágy környékére, ennyi ésszel az való neked.Sokkal jobban jársz mindenhogy, anyagilag is és annyival kevesebb nő sérül a te hülye elvárásaidtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!