Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg havi fél milliós fizetés kell, hogy egy valamire való jól kinéző nőt fel tudja szedni?
Eddig csak az átlagosaknál próbálkoztam, mert a kicsit is jobban kinézőknél nem mertem, hisz nem tudom teljesíteni az "elvárásukat" anyagi téren.
Sajnos csak havi 150-et keresek, ilyen fizetéssel akkor esélyem sincs a jobb nőknél, ne próbálkozzak?
Még egy felszínes ember kérdését olvashattuk.
Ha te is felszínes vagy, akkor a nőktől se várj mást! Igen is, ha neked tökéletes nő kell, akkor tessék MINIMUM havi fél millát keresni! :)
Ugyanis egy természetesen szép külső természetes színű, de ápolt, hosszúra növesztett(!) hajjal, minimális sminkkel és havi egy-egy kondibérlettel és kozmetikussal egy átlagos fizetésből is fenntartható. Aki 500.000-ret igényel, az 3 naponta cseréli a műkörmét vagy mi?
21/L
Az olyan nokhoz akiket fel lehet szedni, igen. De egyszeru szex munkasok.
A normalis nokhoz nem kell fel millios fizetes.
Egy atlagosnal sincs, ha jol keres a no. Nem csak a kinezeten mulik.
Mar rohadt unalmas, hogy itt szinte mindenki penzert akar szepseget venni, mint egyetlen fokmero.
#1. Hogy érted, hogy egy nő "fenntartható?" :D
Egy nő miért ne tudná "fenntartani" saját magát? :D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!