Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szakít a barátnőjéve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szakít a barátnőjével, ha engem szeret? 21/L

Figyelt kérdés

Van egy srác, akibe beleszerettem, és elvileg ő is belém.. De kiderült 1 hónap "együttlét" után, hogy barátnője van. Ezután megszakítottam vele a kapcsolatot egy időre, de aztán úgy alakult, hogy kibékültünk, és én úgy érzem, még mindig szeretem. Ő azt mondja, már nem jó a kapcsolata a barátnőjével, inkább szenved, mint boldog, viszont valamiért mégsem szakít vele.. Engem pedig mindig keres, ölel, és érzik rajta, hogy szeret engem. És nekem panaszkodik a barátnőjéről, és hogy mennyire utálja már ezt az egészet. Viszont nem értem, hogyha ennyire rossz a kapcsolata, miért nem vet neki véget. Én megmondtam neki, hogy amíg megvan a lány, addig tőlem ne várjon semmit, mert így nekem nem megy.

Milyen okból nem szakít egy srác, ha már nem boldog egyébként?

2017. szept. 23. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
#10 ez korrekt volt es oszinte!
2017. szept. 25. 14:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Basszus és te még el is hiszed amiket mondott!?Kamu gép az biztos.Ha meg têleg nem kamuzik és őszinte is én még azt sem engedném meg neki hogy megöleljen semmit sem.Vagy elhagyja a pàrjàt ha olyan szar vagy maradjon a szarban de nélkülem .Lelkiszemetes ládànak meg nem óhajtok egyik gyenge elméjű pasinak sem lenni.
2017. szept. 25. 15:04
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

Sosem jönnék össze olyan pasival, aki velem csalja a jelenlegi párját.

Ha el is hagyja a csajt és összejön veled, te leszel az új áldozat, akit hülyének nézhet. Rólad meg majd másnak fog panaszkodni, de melletted marad kényelemből és ííígy továáább...

2017. okt. 7. 15:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

tök kommersz csajozos duma,te meg vevő vagy rá.

mi az, hogy "elvileg" szeret?

Elvileg én is szeretlek.

2017. nov. 4. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!