Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A legjobb barátom (már 7 éve ismerjük egymást) tegnap szakított a barátnőjével és megírta nekem, hogy szeret. Én mindig úgy tekintettem rá mint a "bátyusomra" de úgy látszik ő ennél jóval többe akar.
Figyelt kérdés
Félek, hogy ezek után már semmi lesz olyan mint rég, pedig nagyon jól kijöttünk egymással, amikor csak tehettük találkoztunk, de én sose küldtem felé "olyan" jeleket.:S :(2010. szept. 18. 07:45
1/8 anonim válasza:
Na, akkor ezt mondd el neki is, aztán már csak a srác intelligenciáján múlik, hogy megmaradjon a barátságotok.
2/8 anonim válasza:
Nincs ebben semmi különös ... neked furcsa ? hát ha ennyire egymáshoz nőttetek, még jó h szeret ...
3/8 anonim válasza:
Jóbarátok/ Mónika és Csendlör :=) esete.
Szerintem is egyszerűen mondd el neki ugyanezt, ugyanígy és bízd az intelligenciájára. Ha 7 éve jó barátok vagytok, bizonyára meg fog érteni.
4/8 anonim válasza:
Lehet magányos és kell neki gyorsan egy társ, de nem ismerem az esetet annyira, így nem tudom mit érezhet. Te viszont nem szereted szerelemmel,így kapcsolat nem lenne jó.
5/8 anonim válasza:
járni is akar veled? nem lehet, hogy félreértetted? ha úgy tekintesz rá, mint bátyádra, lehet, hogy ő meg a húgaként szeret. de csak tippelek.
6/8 anonim válasza:
Lehet a szeretleken, nem egy párkapcsolatos szeretleket értett, hanem ilyen barátit.
7/8 anonim válasza:
hát ha úgy is tekint rá mint bátyra, azért emberből vagyunk ... én ismertem olyan fiú-lány nagyon jó barátságot, hogy még nudistrandra is együtt mentek, és úgymond tök semlegesek voltak egymásnak, na aztán pár év múlva mégse ...
8/8 anonim válasza:
Szerintem felontott 1 kicsit a garatra, azert irta. Am jo lenne ha osszejonnetek, en is igy jottem a mostani baratnommel ossze. 16-odikan voltunk 1 ev 4 honaposak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!