Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képcsere után miért lépnek le a nők ha állitólag másodlagos a külső?
Ilyeneket irnak előtte:
Engem nem befolyásol az hogy hogy nézel ki.
Csak egyszerűen érdekel.
De erre majd rájössz miután küldtél képet
De nem fogok lelépni akárhogy is nézel ki.
Utána jön a tiltás..
Én ezért nem is próbálkozom. Tisztában vagyok azzal, hogy ronda vagyok. Ez van. Ha szeretnék még sokat élni biztosan szomorú lennék emiatt, de most valahogy teljes harmóniában vagyok a saját végzetemmel amit valószínűleg már nem kerülhetek el, és nemsokára esedékes lesz. Annyira jó már nem aggódni mindenért. A rossz oldalam amúgy sem hagyott volna élni sosem, így a jobbnak is vele kell halnia. De addig is jó érzés, csak így lebegni a semmiben. Itt a finálé ideje, "a cikeszt elkapták, a meccset lefújták"...
Találj valami mást az életben ami boldoggá tesz, és lehetőleg nem valami "szer". Talán te sikeresebb leszel ebben, mint én.
ma 15:35
ma 15:36
gúnyolodásotokkal csak magatokat minösititek
Az igaz szerelem nem undorító, inkább becsülendő. :P :D
1. nem mi rinyálunk itt értelmetlen dolgon
2. mi van? fáj az igazság? valami nem tetszik?
neked nem volt annyi eszed, hogy valami jobbat kitalálj, most pedig már szégyelled? ez van. nem a mi hibánk.
:D igaz
off
Vinegar! Ne csinálj f&@szságot!!!!
on
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!