Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képcsere után miért lépnek le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képcsere után miért lépnek le a nők ha állitólag másodlagos a külső?

Figyelt kérdés

Ilyeneket irnak előtte:

Engem nem befolyásol az hogy hogy nézel ki.

Csak egyszerűen érdekel.

De erre majd rájössz miután küldtél képet

De nem fogok lelépni akárhogy is nézel ki.

Utána jön a tiltás..

2017. szept. 23. 15:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én ezért nem is próbálkozom. Tisztában vagyok azzal, hogy ronda vagyok. Ez van. Ha szeretnék még sokat élni biztosan szomorú lennék emiatt, de most valahogy teljes harmóniában vagyok a saját végzetemmel amit valószínűleg már nem kerülhetek el, és nemsokára esedékes lesz. Annyira jó már nem aggódni mindenért. A rossz oldalam amúgy sem hagyott volna élni sosem, így a jobbnak is vele kell halnia. De addig is jó érzés, csak így lebegni a semmiben. Itt a finálé ideje, "a cikeszt elkapták, a meccset lefújták"...

Találj valami mást az életben ami boldoggá tesz, és lehetőleg nem valami "szer". Talán te sikeresebb leszel ebben, mint én.

2017. szept. 23. 15:37
 12/18 kén_ ***** válasza:
Nem mindenkinek jöhetsz be. Ahogy neked se jöhet be mindenki. Lépj tovább, majd lesz valaki, akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak kívül, belül.
2017. szept. 23. 15:38
 13/18 A kérdező kommentje:

ma 15:35

ma 15:36

gúnyolodásotokkal csak magatokat minösititek

2017. szept. 23. 15:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Az igaz szerelem nem undorító, inkább becsülendő. :P :D

2017. szept. 23. 15:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Önt megszopatták. :D
2017. szept. 23. 15:46
 16/18 anonim ***** válasza:

1. nem mi rinyálunk itt értelmetlen dolgon

2. mi van? fáj az igazság? valami nem tetszik?

neked nem volt annyi eszed, hogy valami jobbat kitalálj, most pedig már szégyelled? ez van. nem a mi hibánk.

:D igaz

2017. szept. 23. 15:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a külső ez azt jelenti hogy ha baromi jó pasi vagy akkor nem számít, Minden egyéb esetben igen. Én nem ismerek olyat aki interneten nem a külsőt nézi meg először.
2017. szept. 23. 16:19
 18/18 anonim ***** válasza:

off

Vinegar! Ne csinálj f&@szságot!!!!

on

2017. szept. 23. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!