Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igényesebbnek kéne lennem magam felé?
Átlagos külsejű nő vagyok. Sem pénzem, sem időm nem lenne csinibabát varázsolni magamból.
Alapszinten adok magamra, mint pl heti 3 hajmosás, szőrteleítés, napi 1-2 zuhanyzás, bőrápolás, enyhe smink.
Vékony vagyok, de hamarosan tervezek elkezdeni sportolni.
Visszafogottan szoktam öltözködni, az alakomnak, az alkalomnak és az időjárásnak megfelelően.
Sosem volt gondom a párkeresésel, de rosszul esik, mikor itt olyanokat olvasok, hogy a férfiak csak emgalkuvásból járnak/vesznek el átlagos nőket, és titokban szupermodellek, insta modellek, és haasonlók után vágyakoznak, csak belátják, hogy nincs hozzájuk elég pénzük.
Valóban így lenne?
>mikor itt olyanokat olvasok
Neked ez a problémád, nem az igényesség. Ne az alapján ítélj, amit itt vagy más fórumon olvasol. Ez itt az internet, itt nem az igazsággal foglalkozunk.
"rosszul esik, mikor itt olyanokat olvasok, hogy a férfiak csak emgalkuvásból járnak/vesznek el átlagos nőket, és titokban szupermodellek, insta modellek, és haasonlók után vágyakoznak, csak belátják, hogy nincs hozzájuk elég pénzük"
Gondolkodásban legyél igényesebb és az általad olvasott dolgokat ne egyoldalúan szemléld.
Ez teljesen jó.
Én is "ennyire vagyok" igényes, de a párom imádja, hogy nem egy bányarém fogadja smink nélkül, meg hogy reggel nem két óra elkészülnöm, továbbá nem ijedek meg egy kis esőtől ("jaj, sminkem!"), vagy bármi hasonlótól.
Viszont csinos vagyok, normális ruhákban járok (sportosan, az igaz), tiszta, ápolt és friss illatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!