Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan lányok akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akik nem kategorizálják be a férfiakat pozitív és a negatívként?

Figyelt kérdés

Olyan rossz látni azt, hogy némely nő ilyen sekélyesen gondolkozik, hogy a pozitív a jó a negatív a rossz, mintha a pozitív ember egész életében pozitív lenne a negatív meg fordítva. Azt látom, hogy a lányokra sokkal inkább jellemző ez a hülyeség és nem fogják fel azt, hogy egy ember nem mindig pozitív és nem mindig negatív. Ha valaki állandóan csak pozitív és boldog az valójában nem mindig pozitív és boldog csak álarcot húz magára, mert amikor a boldogot játssza valójában nem boldog. Titeket ilyen egyszerű manipulálni?

Azért kérdezem, mert én felmerem vállalni magam nem játszom állandóan a boldogat ehhez nincs energiám se, de nem azt jelenti, hogy egésznap búvalb.szott vagyok, ha jó a társaság szeretek jókat nevetni és, ha mosolygok az természetesen jön, de van mikor nem jön magától olyankor melankolikus vagyok és szeretem a mélyebb beszélgetéseket.

Utálom az olyan randijátékokat, hogy állandóan mosolyogni kell meg a legjobbat kihozni magamból mikor ennek magától kéne jönnie, de mintha az lenne a társadalmi elvárás, hogy színészkedj randi alatt. Kösz nem! Bekéne látni azt, hogy ez a keep smiling egy usaból jött hazug mém és a trénerek, véleményvezérek ebből élnek.

2017. szept. 21. 09:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Annyit kiegészítést még tennék a leírtamhoz, hogy pl. számomra negatív, ha egy ember dohányzik és zsírosan elhízott. A dohányos lehet számomra jóképű, de lesz..rom, nem jövök össze olyannal, aki füstölög. Lehet aztán belülről jó, meg elfogadható, nem érdekel, esélyt se adok neki.

Mindenkinek vannak bizonyos elvárásai a leendő párjával kapcsolatban. Hagyj döntse már el mindenki, hogy kivel akar összejönni, kinek adja meg az esélyt és ez senki másra nem tartozik.

Akinek meg annyi ideje van, hogy ilyen elméletekkel bombázza az agyát, csak mert neki nincs élete, az az ő dolga. Mindenki a saját életével foglalkozzon. :)

4-es válaszoló vagyok

2017. szept. 21. 12:27
 22/25 anonim ***** válasza:

ui.: Olvasd el ezt a kérdést és a válaszokat, és megérted a lényeget!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2017. szept. 21. 12:28
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyerekes hozzáállás, hogy szerinted le van sz@rva maga a randi, le van sz@rva a csaj, akivel randira mész, hiszen ha rád jön a búvalb...szottság, vagy a hisztiroham, akkor azt alkalomtól függetlenül ezt feltétlenül át kell ragasztani a másikra is. Ennek a viselkedésnek a helytelensége általában leesik az embereknek, amikor átlépnek a tinikorból a felnőtt korba (jobbaknak előbb is), de ja, van akinek nem... Egyrészt mindenkinek számít az első benyomás (hát nem te is leírtad az egész női nemet pár csaj rád adott reakciója alapján?) másrészt meg nem kell az egész világgal éreztetni, hogy te nem vagy csúcsformádban. Ne félj, ez akkor is látszik, ha megpróbálod leplezni, de ilyenkor legalább lehet tudni rólad, hogy fontos neked, hogy a partnered jól érezze magát. Meg aztán az egyik kicseszett nagy ténye az univerzumnak, hogy ha nem dagonyázol a saját nyomorodban, hanem próbálsz viccelődni és mosolyogni, akkor hamarosan már nem is kell tettetned, hogy jól szórakozol, mert tényleg elmúlik a rossz kedved. És hogy őszinte legyek, magyarázhatsz itt a maszkokról, meg a csunya társadalomról, de fogadni mernék, hogy te lennél az első, aki ide jön panaszkodni a "hülye nőkre", ha valaki búvalb...szottan menne el veled randizni, mikor neked épp jó kedved van.
2017. szept. 21. 15:25
 24/25 anonim ***** válasza:
Há nem tudom. Egy randinak arról kéne szólnia, hogy feldob a másik társasága, szóval nem leszek búvalbszott. Ha te melankolikus vagy egy első randin, akkor megette a fene az egészet. Amúgy meg nettó általánosítás az egész. Ez a baj veled, nem a melankólia.
2017. szept. 21. 17:19
 25/25 anonim ***** válasza:

Hát a negatív nem negatív dolog kapcsán az ugrott be hogy a tálaláson múlik minden.

A kresz oktatómnak pl meghalt a férje. Többször mesélt is már róla (holott effektív nincs hozzá közöm mint randin a partnerem nyűgjeihez se) de fesztelenül és szinte érzelmek nélkül beszél a dologról. Elmesélte hogy evészavarai lettek utána hogy miért pont az evés okoz gondot stb. De ez mindenféle negatív felhang nélkül semlegesen tálalta mert a beszélgetés közben szóba jött és nem azért mert szegény kicsi ő aki egyedül neveli a két gyerekét és stb. Az hogy negatívnak tűnsz egyrészt lehet a szegény kicsi én fenn hang miatt amivel mesélsz a gondjaidról másrészt lehet azért mert csak erről beszélsz. Ha ezt már többen is megjegyezték neked akkor szerintem nem mindenki más a hülye hanem te lépsz túl egy határt.

2017. szept. 21. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!