Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan lányok akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akik nem kategorizálják be a férfiakat pozitív és a negatívként?

Figyelt kérdés

Olyan rossz látni azt, hogy némely nő ilyen sekélyesen gondolkozik, hogy a pozitív a jó a negatív a rossz, mintha a pozitív ember egész életében pozitív lenne a negatív meg fordítva. Azt látom, hogy a lányokra sokkal inkább jellemző ez a hülyeség és nem fogják fel azt, hogy egy ember nem mindig pozitív és nem mindig negatív. Ha valaki állandóan csak pozitív és boldog az valójában nem mindig pozitív és boldog csak álarcot húz magára, mert amikor a boldogot játssza valójában nem boldog. Titeket ilyen egyszerű manipulálni?

Azért kérdezem, mert én felmerem vállalni magam nem játszom állandóan a boldogat ehhez nincs energiám se, de nem azt jelenti, hogy egésznap búvalb.szott vagyok, ha jó a társaság szeretek jókat nevetni és, ha mosolygok az természetesen jön, de van mikor nem jön magától olyankor melankolikus vagyok és szeretem a mélyebb beszélgetéseket.

Utálom az olyan randijátékokat, hogy állandóan mosolyogni kell meg a legjobbat kihozni magamból mikor ennek magától kéne jönnie, de mintha az lenne a társadalmi elvárás, hogy színészkedj randi alatt. Kösz nem! Bekéne látni azt, hogy ez a keep smiling egy usaból jött hazug mém és a trénerek, véleményvezérek ebből élnek.

2017. szept. 21. 09:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
58%
Ha valakit eleve negatívként kategorizálok be, annak oka van (például hangosan hallgat zenét a buszon).
2017. szept. 21. 09:43
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Az első benyomás MINDENKINÉL játszik, ha bevallja, ha nem. Aki búvalb.ottnak néz ki, ahhoz senki nem fog odamenni, tök mindegy, milyen nemű, nem kéne játszani az agyad, hogy a ffiak mennyivel mások... érdekes módon amikor depis korszakomban voltam, akkor még egy csöves sem jött oda hozzám, pedig nő vagyok, és nem vagyok kifejezetten ronda... sőt akkor még vékonyabb is voltam, mint manapság. A legtöbb ember nem akar olyannal lenni, akiről az az első benyomása, hogy depressziós és savanyú (és ez nem azt jelenti, hogy vigyorogj 24/7, mint egy füves, csak azt, hogy ne lógasd az orrod). Ez van.
2017. szept. 21. 09:51
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Amíg ennyire nem tudod értelmezni a pozitív és negatív jelentését, addig nincs értelme foglalkozni veled.

A pozitív nem azt jelenti, hoyg valaki napi 24 órában az év 365 napján vigyorog !

De ha valaki az ELSÖ randin rámönti a depressziós lelkivilágát, az eleve kiesik. Ugyanis egyrészt ismeretlen embernek - márpedig egy elsö randin azért még eléggé ebbe a kategóriába tartozik a másik - nem illik a privát problémáidat elmondani, másrészt meg azt azért elvárnám, hogy valamennyire örömmel várja a találkozást.

Egy kapcsolatfelvételnél alapdolog a barátságos arckifejezés, nem pedig egy búvalbélelt kinézet.

De aki bunkó, primitív hatást kelt, mert nem tud kulturálran viselkedni, az nekem negatív ember lesz.

2017. szept. 21. 09:53
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ez nem ilyen egyszerű.

Annak mindig valami oka van, hogy ha valaki pl. állandóan búvalb..szott képet vág és mindenhez negatívan áll hozzá. Ki akarna egy ilyen emberrel kapcsolatot, aki még az élő fába is bele tud kötni és csak mindig önvisszaigazolást vár az emberektől, hogy tényleg, mennyire sz..r az élet.

Az ilyen embernek önmagával van problémája. A legtöbb ember pedig nem akar szemetesládája lenni a másiknak. El lehet menni pszichológushoz, vagy el lehet kezdeni önismerettel foglalkozni és megoldani a saját problémáját.

Te odamennél egy olyan csajhoz, aki állandóan a jégkirálynőt játsza, nem tud mosolyogni szívből?

Persze, az élet nemcsak happyből áll. Azonban jó lenne már annak is örülni, hogy fel kelt a nap és süt, meg csivitelnek a madarak.

Sokan a legalapvetőbb dolgoknak se tudnak örülni. Aztán csodálkoznak, hogy senkinek se kellenek.

Nekem se kellene egy olyan pasi, aki ilyen negatív beállítottságú, és mindenbe beleköt, mindenben csak a hibát látja.

Nem kell nekem egy energiavámpír, aki mások energiájából tartja van saját magát.

2017. szept. 21. 09:56
 5/25 anonim ***** válasza:
96%
"Azt látom, hogy a lányokra sokkal inkább jellemző ez a hülyeség"-vannak nagyon jó weboldalak b..ziknak. Adjam meg?
2017. szept. 21. 10:16
 6/25 anonim ***** válasza:
33%

Nekem a mosolyom is szomorkás, olyan vagyok, mint Remus Lupin... (nem külsőre)

#Kérdező

Légy őszinte! A megjátszást mindennél jobban utálják a nők és a férfiak is, én saját tapasztalatból tudom, mert én sokszor játszottam meg magam, és nem is kedveltek meg sehol. Csak mutasd ki! Ha vidám vagy mosoly, ha nem akkor pedig meséld el mi az amiért nem. Egy normális nő meg fogja érteni, sőt talán még tanácsot is ad. Aki pedig elvárná az állandó vigyorgást, azzal amúgy sem lennétek jó pár, neki valami Daniel Riccardo szerű figura lenne ideális, aki állandóan vigyorog vagy csinál valami (számomra) hülyeséget és azon vigyorog. De ez ritka, a legtöbb ember nem várja el, hogy kétdimenziós rajzfilmfigura legyél.

2017. szept. 21. 10:20
 7/25 anonim ***** válasza:
89%

Hahó!! Hallottál már első benyomásról?

Az emberek (mindenki, nem csak nők) egy teljes képet kapnak a fejükben minden új ismerősükkel kapcsolatban, hiába tudnak meg csak töredékeket. A tudatalatti már meglévő mintákhoz hasonlítja az újonnan megismert embereke tulajdonságait, és amihez legjobban passzol a történet, annak a mintának az egyéb részeivel ruházzuk fel új ismerősünket.

Tehát ha elsőre pozitív ember benyomását keltett bennünk valaki, akkor ehhez ad körítést számunkra a tudatalattink, azaz egy szimpatikus-vonzó embernek fogjuk őt tartani (ha negatívat, akkor meg ahhoz sbstb..). Ennyi.

Még egy fontos dolog, hogy elég mélyen szilárdul már ez az első benyomás is (persze a tudatalattink által kiegészített formája), tehát nagyon kell teperni, hogyha egy másik emberben meg akarjuk változtatni a rólunk kialakult képét.

Valószínűleg soha senki sem fogja megismerni a valódi énedet az első néhány találkozáskor, hanem csak ezek az összehasonlítós tudat alatt lejátszódó dolgok alakítanak ki képet.

Szóval így működik mindenki, te is! És így viszont nincs választásunk... muszáj a pozitívat nyomatni, mert csak így lehetünk szimpatikusak másoknak.

2017. szept. 21. 10:35
 8/25 anonim ***** válasza:
62%

Én olyannal biztos nem szeretnék megismerkedni, aki az első benyomása alapján ítél meg. :) Egyáltalán nem intelligens az ilyen ember.

2017. szept. 21. 10:48
 9/25 A kérdező kommentje:

De miért kell megállni az első benyomásnál? Arról még nem hallottatok, hogy tovább kéne ismerkedni az illetővel és nem első találkozásnál megítélni? Én ha ismerkedek és épp szar napja volt valakinek, de külsőre szexinek találom akkor szeretnék vele tovább ismerkedni, mert tudom azt, hogy nem mindig ilyen.

Az a gond a társadalmunkkal, hogy nagyon elvannak zárkozva pedig nyitni kéne mások felé, hogy jobban megismerjük egymást. Első benyomás alapján ítélni elég nagy ostobaság, mert mi van akkor, ha ő lenne az igazi, mert az előítéletünk miatt elhajtottuk. Egy szép lányt biztos nem hajtanék el azért, mert nem láttam mosolyogni, ha nem akar mosolyogni, mert olyan kedve van én megértem és ebből nem vonok le következtetést.

2017. szept. 21. 10:50
 10/25 A kérdező kommentje:
#8 Ez így van! És valójában önmagával sincs tisztába, mert akinek van saját önképe, önértékelése az nem ítélkezik nem első benyomás alapján dönt.
2017. szept. 21. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!