Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki annyit keres kb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki annyit keres kb. mint a budapesti albérletek ára és nincs párkapcsolata sem épp az mit csináljon?

Figyelt kérdés
32éves vagyok otthon lakom és minden nap sírok mostanában emiatt. Patthelyzetben érzem magam már egy jó ideje. A szüleim tisztában vannak a helyzettel, hogy annyi a fizetésem mint az albérlet ára, de attól még kigyûlöltek a megjegyzéseikkel és a hozzáállásukkal. A munkámat szeretem, igazi hivatásom van amiben hiszek, de van egy pont amikor az embernek lehet ezt fel kell adnia..nem tudom mit tegyek.Ilyen tanácsokat is kaptam sok mindenkitôl, pasiktól is, hogy pasit szerezzek és majd akkor nála tudok lakni, gazdasági befektetés. Ez milyen hozzáállás? Vagy csak én nem látom ebben a rációt..ha nagyon jól kijön valaki a társával hosszútávon akkor össze lehet költözni, de ezt egy nagy döntésnek érzem és részemrôl ezt nem tartom alternatívának, ez szóra sem érdemes. Szóval mi a megoldás?
2017. szept. 19. 23:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nyelvtanár vagyok, de most kiváncsiságból megnéztem, mennyit kér egy zenetanár óránként Budapesten. 3000-5000 Ft/óra. Én ennél kevesebbet kérek, mégsem panaszkodhatok.
2017. szept. 20. 00:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak a miheztartás végett, 35 éves vagyok, egy kollégámmal együtt bérlek egy lakàst. Igaz külföld,igaz kibírnám fizetni egyedül is, de valamit valamièrt....

Most vagy spórolok és elviselem hogy mással lakom, vagy szinte elköltöm a dupláját lakhatásra...nagyon nem mindegy!

Ha nem megy anyádékkal még mindig jobb ha valaki mással bérelsz egy lakást közösen, aztán lehet alakul közben egy pasival, valami és összeköltözhettek.

Az is jó amit mások is írtak ,adj magánórákat!

Bazki én kb.20 éves koromtól 30 ig napi 10-12 órákat dolgoztam, és a hétvégén is sokszor ! Valamit valamiért!

2017. szept. 20. 01:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az a fontos, hogy ne add fel, ismerkedj, próbálj megújulni aztán csak találsz valakit. Pénzes pasi akihez odaköltözhetsz azt én nem ajánlom, mert csak ki fog használni szerintem. Viszont a külföld is talán tényleg jó lenne, ha esetleg van odakint ismerősöd akkor kérd meg, hogy segítsen benne. Mondjuk a zenetanárnál kényelmesebb állást nem nagyon fogsz találni, de hát valamit valamiért.
2017. szept. 20. 03:33
 14/20 érdekel0 ***** válasza:
83%

Összeköltözni,férfival,párkapcsolat terén,a pénz miatt SOHA.

Mi van ha balul sül el,cselédbe vesz,megver az sokkal vacakabb lesz,mint ami most kapsz esetleg otthon.

Ha nagyon rossz passzban kap el még teherbe is ejt,hogy tuti rá legyél szorulva.

Persze jöhet a szőke herceg is,de ha egy csepp is esély is van ekkora szarba mászni -és a lelkivilágodból ez most esélyes- én nem próbálkoznék ezzel.

Pluszmunka.

Egy ideig baráti-közös albérlet.

Egy kis lelki erősítés.

2017. szept. 20. 06:10
 15/20 anonim ***** válasza:

A Budapesti albérlet árak 80-200-ig mozognak. Nagyon nem mindegy, hogy 80 vagy 200-at keresel.

Én nettó 110 ezer forintos fizuval indultam neki a világnak 23 évesen, először hárman laktunk, úgy kb 30 ezer volt a rám eső rész, egy baráti albérletben. Elkezdtem közben fundamentázni, maradt minden hónapban 60 ezrem kajára. Folyamatosan nőtt a fizum hálistennek, úgyhogy én minden pluszt arra spóroltam, hogy menjen önerőbe. Most állok úgy, hogy jövőre összegyűlik az önerő, és vehetek fel lakáshitelt, ami kedvezőbb, mint az albérlet.

Mondjuk nem 32 évesen kellett volna ezt kitalálni, de mindent meg lehet oldani, csak egy idő után egyre nehezebb. Ha otthon élsz, és nincs albérleti díj, akkor azt spórold meg. Mások is szívnak a lakás érdekében, és szerintem 32 évesen a hobbidnak élni úgy, hogy közben a szüleid jóindulatából nem döglesz éhen az elég luxus. Vagy vállalj plusz munkát, és akkor tudod folytatni, vagy keress valami jobb fizető állást.

2017. szept. 20. 08:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Vegyél ki egy szobát, spórolj pár évig, utána nézz egy lakást valahol az agglomerációban. Budapesten lakást venni kész hülyeség, most láttam egy 54 négyzetméterest, nem is frekventált helyen, 41 milláért kínálnak.
2017. szept. 20. 08:55
 17/20 anonim ***** válasza:
Költözz vidékre. Sopron, Szombathely, Győrbe ne ott szintén Bp-i árak vannak.
2017. szept. 20. 11:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Már bocsi de sopron marha drága hely!
2017. szept. 20. 12:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez balázska, ne legyetek már gyökerek :D
2017. szept. 20. 14:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Pont ezt írtam, hogy Sopron, Szombathely, Győr kivételével !!!!!költözzön vidékre, mert azok drága helyek. Ugyan az, mint Bp albérlet árak szerint.
2017. szept. 20. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!