Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki annyit keres kb. mint a budapesti albérletek ára és nincs párkapcsolata sem épp az mit csináljon?
Figyelt kérdés
32éves vagyok otthon lakom és minden nap sírok mostanában emiatt. Patthelyzetben érzem magam már egy jó ideje. A szüleim tisztában vannak a helyzettel, hogy annyi a fizetésem mint az albérlet ára, de attól még kigyûlöltek a megjegyzéseikkel és a hozzáállásukkal. A munkámat szeretem, igazi hivatásom van amiben hiszek, de van egy pont amikor az embernek lehet ezt fel kell adnia..nem tudom mit tegyek.Ilyen tanácsokat is kaptam sok mindenkitôl, pasiktól is, hogy pasit szerezzek és majd akkor nála tudok lakni, gazdasági befektetés. Ez milyen hozzáállás? Vagy csak én nem látom ebben a rációt..ha nagyon jól kijön valaki a társával hosszútávon akkor össze lehet költözni, de ezt egy nagy döntésnek érzem és részemrôl ezt nem tartom alternatívának, ez szóra sem érdemes. Szóval mi a megoldás?2017. szept. 19. 23:46
2/20 anonim válasza:
gyűjts lakásra ember....32 vagy és nem jutott még eszedbe ez? wow...komolyan...
3/20 anonim válasza:
Keress lakotarsat, és vegyetek ki együtt szobát :)
5/20 anonim válasza:
Még a kérdést sem olvastátok el.
Én a helyedben külföldre mennék dolgozni egy időre, ott összespórolhatnál magadnak annyit, amiből itthon tudnál kezdeni valamit.
Vagy levelezőn tanulnék valami jobb szakmát.
Akkor ezek szerint, te gyakorlatilag minimálbért keresel?
Megértelek, tudom, hogy nehéz, de sírással nem oldasz meg semmit. Én a fenti két dolgot tudom javasolni.
Bár azt is teheted, amit neked mondanak, hogy keress egy férfit akihez beköltözöl, a te dolgod.
6/20 A kérdező kommentje:
Idegenekkel laktam fôiskola alatt, szerintem nem ennek van már itt az ideje. Nagyon kiszolgáltatott volt, amikor beköltöztem egyik jó barátnôm lakott az egyik szobában a másikban is egy rendes lány,aki aztán kiköltözött. Akkor egy darabig mi voltunk kénytelenek fizetni az ô részét is. Utána aki jó barátnôm volt kiköltözött mert az exe visszakérte a szobáját aki közben osszejott valakivel es a másik szobába az ô haverja barátnôjével. 1év leforgása alatt számomra 4ismeretlen valakivel laktam..és egyébként a kérdésem a hosszútávú jövô megoldására vonatkozott..Lakást venni nem tudunk, nincs rá lehetôségem.
2017. szept. 20. 00:00
7/20 A kérdező kommentje:
Igen még ez a külföld szokott lenni a másik tanács...ha adódik épp párkapcsolata az embernek akkor ok ahogy írtam egy idô után össze lehet költözni, de ez egy megoldás?
2017. szept. 20. 00:04
8/20 anonim válasza:
32 evesen ennyire eletkeptelennek lenni, te jo eg!! Mi a hivatasod? Talan nem artott volna a penzt is figyelembe venni, illetve nagyon sok ember tud penzt csinalni a hobbijabol, de beloled nem nezem ki ezt egy ilyen kerdes utan, nem tunsz vallalkozo tipusnak, neked inkabb tipikusan egy normalisan fizeto, atlagos allas kellett volna.
9/20 A kérdező kommentje:
Zenetanár
2017. szept. 20. 00:17
10/20 anonim válasza:
Tobb zenetanar ismerosom van. Magantanarkent tanitanak, be van tablazva az orarendjuk. Ha napi csak 3 tanitvanyod van, akkor is megkeresel naponta egy tizest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!