Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, hány évesen éreztétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hány évesen éreztétek magatokat a legszebbnek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok férfi a kategóriában 30 felett is olyan válaszokkal rombolja a nők önbizalmát, hogy a 16-18-as korosztály a legjobb, 20-25 felett öregek már, szottyadtak és hasonlók

Ha belegodondolok, én most nézek ki a legjobban, 24 évesen.

16-18 évesen még nagyon gyerekfejem volt, illetve nem találtam meg a saját stílusom sem, kevésbé öltöztem ízlésesen.

Mostanában jutottam el odáig, hogy már barátnők is mondták egy egy adott ruhadarabra, hogy ez olyan "én", illetve magam is érzem

17-18 évesnek szoktak tippelni egyébként

2017. szept. 19. 19:26
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
"Szegény nők, akik elhiszik, hogy számukra még 30 felett is van élet:D" - Szeretném megélni a 100. születésnapomat, szóval kell, hogy legyen élet 30 fölött is. ;-)
2017. szept. 19. 21:53
 32/34 anonim ***** válasza:
80%
én most vagyok 23. mindig úgy érzem egyre szebb leszek, szerintem nem értem még el a csúcsot. hozzá tartozik ehhez az is, hogy elég gyerekes az arcom. várom már hogy nőiesebb legyek, ne gyerekes kinézetű. a testemmel szoktam foglalkozni, legalább az legyen felnőttesebb, izmosabb.
2017. szept. 19. 22:01
 33/34 anonim ***** válasza:

23-24 évesen.

Most 28 vagyok, nem nézek ki vészesen, de picit felpüffedt az arcom és már vannak ráncaim. Nyilván nem a világ vége, de jól meglennék ezek nélkül.

18-19 évesen nekem is tök gyerekarcom volt (14-nek, ha max kinéztem). Akkor kezdtem el a saját stílusomat megkeresni, mert 18 éves koromig a szüleim nagyon leszűkítették, mit vehetek fel és mit nem, zsebpénz nem volt, úgy kellett kunyerálni, aztán az esetek többségében azt mondták, felesleges (ilyenek voltak, hogy végtelenségig hígítgatták a sampont, hogy jaj, túljárunk a gonosz multik eszén, nekem meg emiatt full zsír volt a hajam mindig).

23-24 évesen még üde voltam, feszes bőr az arcomon, látványosabb arccsont, semmi ránc, minőségi ruhák, jó smink, jó haj. Mondjuk még most sem nézek ki annyinak, mint a korom, tavaly az egyik munkatársam megdöbbent, hogy akkor 27 éves lettem, mert max. 24-nek hitt.

2017. szept. 20. 14:08
 34/34 anonim ***** válasza:

20 körül, 57 kiló voltam, egészséges és boldog :)

Most 28 vagyok, 47 kiló és krónikus beteg :(

2017. szept. 21. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.