Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hány évesen éreztétek magatokat a legszebbnek?
Nagyon sok férfi a kategóriában 30 felett is olyan válaszokkal rombolja a nők önbizalmát, hogy a 16-18-as korosztály a legjobb, 20-25 felett öregek már, szottyadtak és hasonlók
Ha belegodondolok, én most nézek ki a legjobban, 24 évesen.
16-18 évesen még nagyon gyerekfejem volt, illetve nem találtam meg a saját stílusom sem, kevésbé öltöztem ízlésesen.
Mostanában jutottam el odáig, hogy már barátnők is mondták egy egy adott ruhadarabra, hogy ez olyan "én", illetve magam is érzem
17-18 évesnek szoktak tippelni egyébként
#20: a gyakoris szűz srácok olyanok amilyenek... inkább nem kommentálom őket, még férfiként is röhögnöm kell rajtuk, nem csodálom, hogy a csajok is ezt teszik.
De ha megnézed ezt a postot, amikor leírtam, hogy igen, az ember sajnos (sajnos, mert én is elmúltam 35) valahol a húszas évei közepén néz ki jellemzően a legjobban, akkor kaptam a lepontozást bőven, gondolom a posztnál a hölgyektől.
Pedig az öregedést nem letagadni kell, hanem tudni kell kezelni, elfogadni.
(mellesleg nekem is van olyan haverom, aki 25 évesen úgy nézett ki, mint egy csöves, aztán harmincasként összekapta magát, felfedezte a fodrászt, a borotvát, meg elkezdett mozogni. Lehet mondani, hogy 20 évesen vacakul nézett ki most meg milyen isteni férfi, csak éppen ő nem fizikailag ért be, hanem agyilag, ha ezt 20 évesen csinálja, akkor ugyanúgy kivirult volna)
Én évről évre szebbnek érzem magam :D 20 évesen is azt hittem, milyen jól nézek ki, és ronda mondjuk nem voltam, de ha most visszanézek, azért ég a pofám néha egy-egy ruha vagy adott frizura láttán.
De szerintem ez azzal függ össze, hogy ahogy idősödik az ember, jobban megtalálja a saját stílusát, jobb esetben egyre jobban érzi magát a bőrében egyre magabiztosabb, rájön, mi áll neki jól, mi nem, jobb a kisugárzása, jobban ismerem magam, kevésbé hatnak rá a kritikák, elfogad olyan dolgokat, amiket korábban utált magán stb.
hát.. én 25 vagyok, és mindig 38-as méretet hordtam, most meg a 34-es is nagy rám... de ugye itt az számítana, hogy mennyire vagyok feszes. Kéne sportolnom többet. Ami fura, szeretek sportolni, utána annyira jó érzés, egy alkalom után is képes vagyok érezni, hogy feszesedtem (pedig nem is) viszont nekikezdeni annyira nehéz! :( :D Na szóval a kérdésedre válaszolva: én most nem érzem magam szépnek. De ez mindenkinél máskor jön el. Most sok is a problémám, úgymond hullámvölgyben vagyok. Több energiát és önbizalmat kéne szereznem, aztán akárhány éves lehetnék.. mindig szépnek érezném magam! :D
És anyukám pl 50 éves, és annyira cuki és nőies, és ahj, megzabálom, hogy uramisten, bár lennék ugyanilyen mint ő... Ő akarok lenni! Iszonyat cuki, komolyan :D Úgy értem a nőiest, hogy ha egy kapucnis felső és leggings is van rajta, akkor is sugárzik belőle a nőiesség és a cukiság! Komolyan, imádom :D
Az a baj sokan abbol indulnak ki, hogy 18-20 evesen ilyen meg olyan volt de 30 hoz kozel, tobb idot forditott magara s igy persze, hogy jobban nez ki. De ha azt az energiat befejteti 18-20 evesen akkor lehet meginkabb az lenne az ideal.
Abban igazat adok, a holgynek aki irta, hogy az itteni sracok azert annyira ne oruljenek, mert egy 30-as nonek mindig tobb lehetosege van mint egy atlagos akarhany eves ferfiank. Ilyen a vilag, a noknek konnyebb a parkereses. S ha meg szinglik, konnyebb elfogadniuk, hogy azok, mert egy-ket probalkozas ferfiaktol mindig becsuszik.. igy az onbecsules nem sullyed akkorat. ( amugy egyre tobb a sizngli mindket nembol, szoval azert az nem igaz, hogy 30 evesen csak az elvalt apukak es anyukak maradnak)
De azert vannak tenyezok amik azert rontanak az eselyeken, ilyen pl a buvos 30-as ev, vagy a gyerek, vagy az ha mar nem fordit magara figyelemt, vagy genetikaliag maximum atlagos. Nekem noi ismeroseim kozul akik egyedulalloak, azok valamelyik tulajdonsagok kombinacioi.
21 évesen voltam a legjobn formámban.
Nőiesebb arc, éretlen kerek mellek, feszes bőr, a pattanások már elmúltak, és a stílusom is kezdett kialakulni. 32es méretem volt és frissen levett fogszabályzóm.
Most 26 vagyok, 34est hordok, a mellem nagyobb és csepp alakúbb, a bőröm kevésbé feszes, a fogaim kezdenek visszaállni eredetibe, az izomzatom kevésbé tónusos, viszont jobb a frizurám és kialakult a stílusom, előnyösen öltözök.
Már nőnek érzem magam, nem lánynak.
Mindkettő máshogy szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!