Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, hány évesen éreztétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hány évesen éreztétek magatokat a legszebbnek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok férfi a kategóriában 30 felett is olyan válaszokkal rombolja a nők önbizalmát, hogy a 16-18-as korosztály a legjobb, 20-25 felett öregek már, szottyadtak és hasonlók

Ha belegodondolok, én most nézek ki a legjobban, 24 évesen.

16-18 évesen még nagyon gyerekfejem volt, illetve nem találtam meg a saját stílusom sem, kevésbé öltöztem ízlésesen.

Mostanában jutottam el odáig, hogy már barátnők is mondták egy egy adott ruhadarabra, hogy ez olyan "én", illetve magam is érzem

17-18 évesnek szoktak tippelni egyébként

2017. szept. 19. 19:26
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
72%
32 vagyok, most vagyok az eddigi legjobb formámban. Az én önbizalmamat nagyra nőtt dedósok nem tudják rombolni. :-)
2017. szept. 19. 19:30
 2/34 anonim ***** válasza:

Az arcom szerintem 22 éves korom körül lett "szebb" és még most is olyan. Az alkatom talán 2 éve volt a legjobb és akkor még feszesebb is voltam, mint most.

Néha én is azt érzem, hogy innentől már csak lefelé haladok:D De nyilván ezen lehetne javítani, ha rávenném magam, hogy elmenjek sportolni.

2017. szept. 19. 19:32
 3/34 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Azt elfelejtetem, hogy most vagyok 26.
2017. szept. 19. 19:32
 4/34 anonim ***** válasza:
73%
Én hoszonévesen szürke kisegér voltam. Huszas éveim végén jött meg az önbizalmam, megtaláltam a stílusomat, elégedett voltam magammal. Gyerekszülés után újra elkezdtem sportolni, jobb alakom lett, mint 20-22 évesen, volt már pénzem csinos ruhákra, a munkámban elért sikerek is önbizalmat adtak. Úgyhogy én 30 felett jobb nőnek éreztem magamat. Igaz, párkapcsolatom mindig volt, de a környezetemtől is sok pozitív visszajelzést kaptam.
2017. szept. 19. 19:34
 5/34 anonim ***** válasza:
18 vagyok de kicsit sem érzem,hogy most jól néznék ki :D Remélem fogom ezt máshogy is érezni,de jelenleg nagyon nem tetszem magamnak :/
2017. szept. 19. 19:35
 6/34 anonim ***** válasza:
40%

"Nagyon sok férfi a kategóriában 30 felett is olyan válaszokkal rombolja a nők önbizalmát, hogy a 16-18-as korosztály a legjobb, 20-25 felett öregek már, szottyadtak és hasonlók "

Bocs, hogy férfiként beleszólok, én imádom a harmincas korosztályt nőkben, és nagyon sokan nem szottyadtak, sőt például az egyik harmincas nőismerősöm 2 gyerek után is olyan alakkal rendelkezik, hogy a legtöbb 18 éves cserélne vele.

De azért az alapjában véve nem önbizalom rombolás, hogy az ember valahol 17-25 között néz ki a legjobban (legalábbis a legtöbben), utána például aki nem sportol, annál gyorsan felaszaladnak a kilók, amik 25 éves koráig nem jöttek, aki elhagyja magát, az gyorsan lerobban.

Ennek semmi köze az önbizalom romboláshoz, öregszünk mindannyian, egy 30-40 éves ember nagyon ritkán néz olyan jól ki, mint egy 18-25, cserébe mondjuk benőtt végre a feje lágya.

2017. szept. 19. 19:39
 7/34 anonim ***** válasza:
7%
Szegény nők, akik elhiszik, hogy számukra még 30 felett is van élet:D
2017. szept. 19. 19:41
 8/34 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül kell, hogy 25 felett elhagyja magát az illető, a legtöbb 30 körüli nőismerősöm vékony, ha nem is 32-es méretet hord már, mint 16-18 évesen.

Anyukám is 30 felett nézett ki jobban, mint 17-18 évesen, ez jellemző azokra a nőkre, akiknek sokáig olyan gyerekarcuk van (nekem is amugy).

De a mostani 15-16 éveseket elnézve, lehet, ők harminc felé már eléggé lerobbantan fognak kinézni...

2017. szept. 19. 19:42
 9/34 anonim ***** válasza:
11%
30 felett már csak gyerekes, elvált apukák és macskák várják a delikvenseket :D vagy fiatal bikák akik mint megszerzett trófeát megunva váltanak a fiatal pipikre.. Bár hallottam egyszer egy faludy Györgyről
2017. szept. 19. 19:45
 10/34 anonim ***** válasza:
87%

18 évesen ronda voltam, pufi fejem volt és csúnya bőröm. 24-25 évesen néztem ki szerintem a legjobban, de igazából most 26 évesen is tök ugyanúgy nézek ki, csak akkoriban szebb volt a hajam :D Most nem voltam fodrásznál egy ideje, mert mindig túl sokat vágnak és örülök, hogy végre a hátam közepéig ér a hajam, de mindegy, lassan megyek majd aztán annyi.

Az öltözködésem is sokkal jobb, régen rémálom, miket fel nem vettem utcára!

2017. szept. 19. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!