Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hány évesen éreztétek magatokat a legszebbnek?
Nagyon sok férfi a kategóriában 30 felett is olyan válaszokkal rombolja a nők önbizalmát, hogy a 16-18-as korosztály a legjobb, 20-25 felett öregek már, szottyadtak és hasonlók
Ha belegodondolok, én most nézek ki a legjobban, 24 évesen.
16-18 évesen még nagyon gyerekfejem volt, illetve nem találtam meg a saját stílusom sem, kevésbé öltöztem ízlésesen.
Mostanában jutottam el odáig, hogy már barátnők is mondták egy egy adott ruhadarabra, hogy ez olyan "én", illetve magam is érzem
17-18 évesnek szoktak tippelni egyébként
Az arcom szerintem 22 éves korom körül lett "szebb" és még most is olyan. Az alkatom talán 2 éve volt a legjobb és akkor még feszesebb is voltam, mint most.
Néha én is azt érzem, hogy innentől már csak lefelé haladok:D De nyilván ezen lehetne javítani, ha rávenném magam, hogy elmenjek sportolni.
"Nagyon sok férfi a kategóriában 30 felett is olyan válaszokkal rombolja a nők önbizalmát, hogy a 16-18-as korosztály a legjobb, 20-25 felett öregek már, szottyadtak és hasonlók "
Bocs, hogy férfiként beleszólok, én imádom a harmincas korosztályt nőkben, és nagyon sokan nem szottyadtak, sőt például az egyik harmincas nőismerősöm 2 gyerek után is olyan alakkal rendelkezik, hogy a legtöbb 18 éves cserélne vele.
De azért az alapjában véve nem önbizalom rombolás, hogy az ember valahol 17-25 között néz ki a legjobban (legalábbis a legtöbben), utána például aki nem sportol, annál gyorsan felaszaladnak a kilók, amik 25 éves koráig nem jöttek, aki elhagyja magát, az gyorsan lerobban.
Ennek semmi köze az önbizalom romboláshoz, öregszünk mindannyian, egy 30-40 éves ember nagyon ritkán néz olyan jól ki, mint egy 18-25, cserébe mondjuk benőtt végre a feje lágya.
Nem feltétlenül kell, hogy 25 felett elhagyja magát az illető, a legtöbb 30 körüli nőismerősöm vékony, ha nem is 32-es méretet hord már, mint 16-18 évesen.
Anyukám is 30 felett nézett ki jobban, mint 17-18 évesen, ez jellemző azokra a nőkre, akiknek sokáig olyan gyerekarcuk van (nekem is amugy).
De a mostani 15-16 éveseket elnézve, lehet, ők harminc felé már eléggé lerobbantan fognak kinézni...
18 évesen ronda voltam, pufi fejem volt és csúnya bőröm. 24-25 évesen néztem ki szerintem a legjobban, de igazából most 26 évesen is tök ugyanúgy nézek ki, csak akkoriban szebb volt a hajam :D Most nem voltam fodrásznál egy ideje, mert mindig túl sokat vágnak és örülök, hogy végre a hátam közepéig ér a hajam, de mindegy, lassan megyek majd aztán annyi.
Az öltözködésem is sokkal jobb, régen rémálom, miket fel nem vettem utcára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!