Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hány évesen éreztétek magatokat a legszebbnek?
Nagyon sok férfi a kategóriában 30 felett is olyan válaszokkal rombolja a nők önbizalmát, hogy a 16-18-as korosztály a legjobb, 20-25 felett öregek már, szottyadtak és hasonlók
Ha belegodondolok, én most nézek ki a legjobban, 24 évesen.
16-18 évesen még nagyon gyerekfejem volt, illetve nem találtam meg a saját stílusom sem, kevésbé öltöztem ízlésesen.
Mostanában jutottam el odáig, hogy már barátnők is mondták egy egy adott ruhadarabra, hogy ez olyan "én", illetve magam is érzem
17-18 évesnek szoktak tippelni egyébként
"Nem feltétlenül kell, hogy 25 felett elhagyja magát az illető, a legtöbb 30 körüli nőismerősöm vékony, ha nem is 32-es méretet hord már, mint 16-18 évesen."
Én sem ezt mondtam, hogy feltétlen elhagyja magát.
Inkább azt, hogy aki 25 évesen még jól néz ki úgy, hogy ezért semmit nem tesz, az 30-35 évesen már egyáltalán nem biztos, hogy megél a jó genetikából.
Több olyan korombeli nő van a környezetemben, akiért 25 évesen döglöttek a férfiak, mert formás feneke volt, mert nagy keblei, stb. Aztán 30+ évesen hirtelen elmúlt a fiatalos feszesség, és kiderült, hogy régen is akadt túlsúly, csak éppen elrejtette a fiatalság.
Ez az, amit sokan úgy élnek meg, hogy lerobbannak az emberek.
(ui: mint mondtam én is a saját korosztályomban keresek, talán 28-29 az alja, de inkább harmincas nőkkel ismerkedem.
És mellesleg ez alól természetesen a férfiak sem kivételek. Sok izmos szépfiú növeszt hirtelen akkora pókhasat meg potrohot 30+, hogy rá sem ismersz. Amíg húszon éves, addig gyúr, de mellé minden vackot összekajál, nincs gond, aztán egy szercsak elkezd felszaladni a zsír, és onnan nincs megállás)
35 évesen vagyis most érzem magam a legjobban. Eddig mindig zavart magamon valami, ami mostanra múlt el.
Súlyban ugyanannyi vagyok kb. mint gimiben és nincs semmi ráncom.
Illetve szerintem nincs értelme egy 18 éveshez hasonlítani egy 35 évest. Hanem mindenkit maximum a saját korosztályában.
Anyukám 50 éves. Tény, nem veheti fel a versenyt a 30-asokkal már, de a korához képest nagyon is jól tartja magát, olyan klasszikusan szép nő. Csak példának írtam
Viccesek amúgy ezek az önbizalmat rombolni próbáló csókák. Egy darab harmincas szingli nőismerősöm volt egy darabig, egészen addig, amíg fel nem szedett valami amerikai csávót a neten az elmúlt 2-3 évben valamikor és kiköltözött hozzá, azóta házasok és állampolgárságot kapott. Fú de szar neki.
Na, rajta kívül senkiről nem tudok, aki 30 feletti szingli nő lenne akit kerülnek a pasik. Mármint a közelebbi ismerősi körből. Lehet van ilyen is azok között, akik nem annyira közeli ismerősök, hogy képben legyek a magánéletükkel kapcsolatban. Ellenben 30 feletti nyomi pasikat ismerek, akik csorgatják a nyálukat a fiatal lányokra, azok meg maximum jól képen röhögik őket.
Komolyan olvasási gondjai vannak itt egy csomó embernek.
Mi a halál köze van a szingliségnek ahhoz, hogy mikor nézünk ki jól?! Miért a 50 éves emberek mind szinglik? És a 60-ok? Pedig azért ott már kevés a jól kinéző ember.
Egy párkapcsolathoz (aka a szingliség elkerüléséhez) kb 1000 tényező kell, a humortól, a kommunikációs képességeken keresztül, addig, hogy miről tudsz beszélgetni, ismerkedni, mennyire lehet veled együtt élni, mennyire vagy alkalmazkodó, etc.
Ezek közül maximum egy tucat függ össze a kinézettel. Attól, hogy az ember nem néz ki élete során egyformán jól, még a saját korosztályán belül mindig vannak sokkal vonzóbbak (fiatalosabbak), és attól, hogy az ember mondjuk valahol 18-25 között van fizikailag a csúcson (legalábbis többségében), attól még miért lenne valaki szingli harmincasként? Millió másik tulajdonságot tud felvonultatni, ami vonzó, és aminek semmi köze a fizikai tulajdonságokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!