Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárható a barátomtól, hogy ha megyek hozzá, akkor kijöjjön értem kocsival az állomásra?
Ő Budapesten lakik, én 2 óra vonatútra tőle. Amikor megérkezem Budapesten a pályaudvarral, még BKV-val kell mennem hozzá, ráadásul át is kell szállnom, így még plusz 45 perc az út, meg ugye sok pénz is, mert mivel nem budapesti vagyok, nincs BKV bérletem.
A barátom még sem szokott kijönni értem az állomásra, meg amikor megyek haza, akkor kivinni, csak abban az esetben, ha neki is amúgy épp a városban van dolga és amúgy is menne.
Mit gondoltok, szerinted jogosan várhatnám el, hogy kijöjjön értem kocsival, vagy jól van az úgy, hogy menjek tömegközlekedéssel? (minden hétvégén megyek amúgy hozzá)
Bérlete amúgy neki sincs.
És azért megyek én hozzá mindig, mert ő egyedül lakik, én viszont még a szüleimmel. Szóval ezzel nincs baj, én szívesen megyek. Csak jobb lenne, ha kijönne értem kocsival, mert általában még jó sok cuccom is szokott lenni, amit nem olyan könnyű cipelni.
Vannak alap dolgok az életben. Ez pl. szerintem az lenne.
Igaza volt az egyik korábbi válaszolónak, hihetetlen, hogy még az ilyen f***szkalapoknak is van nője.
Amúgy mit tud az a pasi, amire még így is szükséged van?
Jesszus... mikor mi párommal összjöttünk anno még biciklire is alig volt pénzünk. De minden nap találkoztunk, pedig a város 2 másik végén laktunk, ami fél óra sétát jelentett -10 fokban is.
Nem azért "várnám el", hogy kijjöjön értem, mert nekem leesik a karikagyűrű az ujjamról, hogy buszozni vagy sétálni kell. Hanem mert alap dolog, hogy egy kapcsolatba mindketten energiát fektetünk. A másik meg amit még ahogy látom nem említettek, hogy basszus én a mai napig még a kapuba is kiszaladok mikor párom hazajön, mert hiányzott és várom, hogy lássam. Annyival is több időt tudnátok együtt eltölteni ha kimenne eléd. Én nem tudnám otthon várni, hogy majd csak jön egyszer addig meg megnézek egy filmet... Én nem érzem, hogy a párodnak fontosak lennének ezek a találkozók. Meg szerintem te sem nagyon. Nem vagyok pesti, nem tudom milyen a közbiztonság, de nem hagynám hogy egy fiatal nő egyedül utazzon este 100 csomaggal. Ki tudja milyen emberek járnak főleg az állomások közelében.
Szóval komolyan beszélgess el vele erről, mert baromira nem veszi komolyan ezt a kapcsolatot. Ne hagyd rá az ilyeneket.
"És azért megyek én hozzá mindig, mert ő egyedül lakik, én viszont még a szüleimmel. Szóval ezzel nincs baj, én szívesen megyek. Csak jobb lenne, ha kijönne értem kocsival, mert általában még jó sok cuccom is szokott lenni, amit nem olyan könnyű cipelni."
Inas kell neked, nem barát, hercegnőm...
Én még akkor is elé mennék a páromnak, ha nem lenne kocsim. Kimetróznék a pályaudvarra, és onnantól már együtt mennénk vissza a lakásomra.
Ha pedig lenne kocsim: akkor még alapabb dolog!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!