Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elvárható a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elvárható a barátomtól, hogy ha megyek hozzá, akkor kijöjjön értem kocsival az állomásra?

Figyelt kérdés

Ő Budapesten lakik, én 2 óra vonatútra tőle. Amikor megérkezem Budapesten a pályaudvarral, még BKV-val kell mennem hozzá, ráadásul át is kell szállnom, így még plusz 45 perc az út, meg ugye sok pénz is, mert mivel nem budapesti vagyok, nincs BKV bérletem.

A barátom még sem szokott kijönni értem az állomásra, meg amikor megyek haza, akkor kivinni, csak abban az esetben, ha neki is amúgy épp a városban van dolga és amúgy is menne.

Mit gondoltok, szerinted jogosan várhatnám el, hogy kijöjjön értem kocsival, vagy jól van az úgy, hogy menjek tömegközlekedéssel? (minden hétvégén megyek amúgy hozzá)

2017. szept. 19. 17:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
30%

Elvárható.

Viszont ami #2 barátjánál van, az szerintem már túlzás. Az út felét ki lehet fizetni, így anyagilag mindetten azonosat költöttek (a srác még kicsit többet is, de ez elhanyagolató, mivel a közös kocsikázás jó dolog), de az egészet én túlzásnak érzem. Nem tartom tisztességesnek, ha az egyik fizet mindent a másik helyett (természetesen fordított nemekkel is így gondolom).

2017. szept. 19. 17:37
 12/30 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Ha lusta kocsiba ülni, legalább vehetné a fáradságot, hogy gyalog kicammog eléd. És igen, ez tök alap lenne, de mégis háborgok, mert még egy ilyen hanyag f#sznak is van nője.
2017. szept. 19. 17:39
 13/30 anonim ***** válasza:
10%

Tragédia :D

Bele ne halj még 40 perc BKV-zásba.

Csúcsban az autó jóval több idő.

2017. szept. 19. 17:39
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Jó hülye vagy... ijeszd be egyszer, ha utána is leszar, akkor minimális aggodalom sincs benne és totál kényelemben van, na meg lehet az sem érdekli ha nem mész...
2017. szept. 19. 17:48
 15/30 anonim ***** válasza:
85%
Ez annyira unszimpatikus egy ferfitol amugy. Soha nem felejtem el, amikor buliba megismerkedtem egy sraccal, aztan a migrans csapatok kozott kellett mennem a vonatomhoz a hajnali orakban. O meg siman a pofamba mondta(nem lett volna neki nagy kitero), hogy "o inkabb minnel hamarabb haza akar jutni, bocs". Na addig erdekelt...akiben ennyi "gesztus" sincs, az inkabb maradjon egyedul.
2017. szept. 19. 17:53
 16/30 anonim ***** válasza:
14%
minden léps 1 perccel hosszabbítja az életed.... erre gondolj és használd a lábad...
2017. szept. 19. 18:04
 17/30 anonim ***** válasza:
85%
Úristen, a barátomnak kocsija sincs, de mindig kimegy elém....Beszélgess el vele komolyan.
2017. szept. 19. 18:15
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Normális embereknél ezt kérni sem kell. Alap, hogy kimennék elébed. Noha a srác vastagon lekulázza itt ezt a lányt, mellette fog maradni. Adj egy pacsit, hogy így lesz. :D
2017. szept. 19. 18:16
 19/30 A kérdező kommentje:
Azt azért hozzáteszem, hogy ugye Budapesten mindig jó nagy a dugó, ezért kocsival is szinte ugyanannyi idő neki kijönni, mintha tömegközlekedéssel mennék. De azért jól esne..
2017. szept. 19. 18:22
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nem megy ki eléd kocsival, még oké. Macerás Pesten kocsival közlekedni, sokszor a tömegközlekedés egyszerűbb.

Na de neki van bérlete...annyit igazán megtehetne, hogy kimegy elég és elkísér. Már csak azért is, hogy még azt a 45 percet együtt tölthessétek.

Mikor távkapcsolatban éltem, a páromnak ez teljesen alap volt, kérnem se kellett. Ő is kijött elém az állomásra és én is kimentem elé. Arról nem is beszélve, hogy mi felváltva jártunk egymáshoz, nem mindig csak én...

2017. szept. 19. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!