Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok javasolni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok javasolni olyan sportot, amit a párommal együtt végezhetünk?

Figyelt kérdés
Futni én nem szeretek, az edzőtermet a párom nem bírja. Muszáj lenne pedig valamit mozognunk, mert az együtt töltött két év alatt ő 20 kilót hízott, én pedig 12-t. Nagyon szeretjük egymást, a szex meg érdekes módon még jobb is lett kövéren :), de egyikünk sem akar komplikációkat az elhízás miatt (ő 193 cm, jelenleg 105 kiló, én pedig 167 centi és 78 kiló vagyok).
2017. szept. 19. 10:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem zsírégeto, de Krav-Maga, esetleg hegyi biciklizés.
2017. szept. 19. 10:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Minden, ami aerob mozgásformának tekinthető!

De a fogyás kb 70%-ban az étrenden múlik, a sport csak 30%.

és a lényeg a kalóriadeficit (többet égetsz el, mint amennyit beviszel) + gyors anyagcsere

2017. szept. 19. 10:55
 13/16 anonim ***** válasza:

hát főzzetek egészségesebben!

amúgy tollas/squash stb. de a nagy csapat sportok is jók (kosár pl)

2017. szept. 19. 13:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi is hasonló cipőben járunk. :D én úgyoldottam meg, hogy próbálok egészségesebben főzni, olyan kajákat amik nem hízlalóak (legalábbis nem annyira). Este már nem eszünk, és eljárunk tollasozni. Én le is dobtam magamról az első 5 kilómat.
2017. szept. 19. 13:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Úszás , jóga, kerékpár....de ha rám hallgatsz óvatosan kezdjetek bele, mert sajna eléggé túlsúlxosak vagytok, és ha egy ideje nem is mozogtatok, könnyen sérülés lehet+ étrenden változtatni kellene.
2017. szept. 19. 14:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Crossfitt. Manapság népszerű, nagyon hatékony és pl nálunk is járnak párok. Mindenki a maga tempójában fejlődik.
2017. szept. 19. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!