Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok javasolni olyan sportot, amit a párommal együtt végezhetünk?
Figyelt kérdés
Futni én nem szeretek, az edzőtermet a párom nem bírja. Muszáj lenne pedig valamit mozognunk, mert az együtt töltött két év alatt ő 20 kilót hízott, én pedig 12-t. Nagyon szeretjük egymást, a szex meg érdekes módon még jobb is lett kövéren :), de egyikünk sem akar komplikációkat az elhízás miatt (ő 193 cm, jelenleg 105 kiló, én pedig 167 centi és 78 kiló vagyok).2017. szept. 19. 10:03
1/16 anonim válasza:
Tempós séta, biciklitúra, tenisz, jóga.
2/16 anonim válasza:
Kajára figyelni és még több szex:) Az olyan sport, amit mindketten szerettek és közösen kell csinálni.
4/16 anonim válasza:
Bármilyen sport lehet az, amit bírtok és élvezettel csináltok. Ám a legtöbbet akkor tehetitek magatokért, ha befejezitek a zabálást, és mértékkel esztek egészséges ételeket...
5/16 Sunshinedoll válasza:
Mi lovagolni szoktunk eljárni, néha kosarazni, sokat megyünk együtt kutyát sétáltatni, biciklizni.
6/16 A kérdező kommentje:
#2: kiváló ötlet, örömmel halljuk ;)
2017. szept. 19. 10:10
7/16 anonim válasza:
Túrázás, bicajozás, úszás, jóga, torna..... Mi ezeket szoktuk együtt csinálni.
8/16 anonim válasza:
Squash, tenisz, tollaslabda, pingpong. Kosarazni is el lehet menni, ha nem baj, hogy nem olyan élmény, mint csapatban és tényleg játszani.
9/16 anonim válasza:
Kettes vagyok, tudom, mi így fogytunk:) Nincs pardon, csinálni kell, ha a párom szól, hogy fogyózunk:))
10/16 anonim válasza:
Én is a squasht/teniszt akartam írni.
Esetleg evezés, bár az nem tudom mennyire zsírégető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!